Slavchev
Well-Known Member
Китайците превъртяха: Тестват и рибите за COVID-19
Китайските власти започнаха да тестват уловена в морето риба за ковид, опитвайки се ограничат разпро...
www.plovdiv24.bg
Май ще се окаже, че вирусната хипохондрия просто си е присъща за китайците, просто обичат от време на време да вдигат аларма за нещо такова. Така направиха и около Нова Година 2019-2020, но разбира по някаква причина тогава целия свят пощуря заедно с тях и повече от тях. Гугълнах малко и ето, то си им е в културата да попадат на нови вируси:Китайците превъртяха: Тестват и рибите за COVID-19
Китайските власти започнаха да тестват уловена в морето риба за ковид, опитвайки се ограничат разпро...www.plovdiv24.bg
Миналата година когато имаше симпозиум и управитела на файзер правеше пояснителна кампания за ползата от ваксините ,журналисти му зададоха въпроси ,на които той без да иска даде точен отговор :
-На въпрос знае ли дали някой от екипа му се е ваксинирал и дали е ваксинирал децата си ,той отговори , че не знае някой да се е ваксинирал , осъзна грешката си и добави , - ние правим ваксините за хората и не искаме да ги лишаваме .
-На втория въпрос коя от всички ваксини е безопасна КАЗА!
ТАЗИ КОЯТО НЕ СИ ПОСТАВИТЕ!
Accedi a Facebook
Accedi a Facebook per iniziare a condividere contenuti e connetterti con i tuoi amici, la famiglia e le persone che conosci.www.facebook.com
UK Data: 1 in 246 Vaccinated People Has Died Within 60 days of Vax
Ваксинирани, които съжаляват
Публична група
·
2,3 хил. членове
Право обратно аз се обърках. Кво са променили, че не разбрах?Според новите правила, вече е забранено да се твърди обратното. Също така авторите на контент не могат да твърдят, че която и да е ваксина е гарантиран метод за превенция на ковид
Това са досега действащите правила.Очертаното в синьо гласи, че е забранено да се твърди, че ваксините не спират разпространението на вируса
Чакаме 4 доза и Бойко!Нормално, нали преди няколко месеца го промениха от медикамент на ваксина. И щом веднъж е станало ваксина е цяр на цветовете.
Не бе хванах го и първия път, просто спрете да пишете като по синтез и анализ на логически схеми.Това са досега действащите правила.
Вече е забранено да се твърди, че ваксините спират разпространението на вируса.
Схвана ли го, Ванка?
Ако не, лягай да се наспиш и утре опитай пак на свежа глава.
Аз лично знам, Пасковчето дори ги брои като тебе.Убеден съм, че повечето от вас не знаят, че има Български портал, в който се отчитат смъртните случаи на ваксинирани хора. Сайта е към Министерството на здравеопазването.