Направена е 100 000 да гушнат букета до 2 месеца след инокулацията.Хич не ти разбирам логиката. Тя ваксината не е направена, за да сме вечни, нали???
Леле, не останаха българи, ти ги погреба!Направена е 100 000 да гушнат букета до 2 месеца след инокулацията.
Толкоз по официални данни.
Реално са 3 пъти повече.
80% сме анти"ваксъри". Затуй сме живи.Леле, не останаха българи, ти ги погреба!
Значи аз не съм, ясно. Железен си!80% сме анти"ваксъри". Затуй сме живи.
Не, Тедка, ти си железен. И с всеки следващ буустер ставаш още по-железен!Значи аз не съм, ясно. Железен си!
Долавям скрита завист в гласа ти. И не забравяй, само ГЕРБ!Не, Тедка, ти си железен. И с всеки следващ буустер ставаш още по-железен!
Пламен Пасков: Българите, които ще се имунизират с ваксината на Pfizer, са опитни мишлета (ВИДЕО)
Според ветеринарния лекар от ваксината процентно са умрели повече хора, отколкото от заболяването
Пламен Пасков...ти сериозно ли? Хахаха!Пламен Пасков: Българите, които ще се имунизират с ваксината на Pfizer, са опитни мишлета (ВИДЕО)
Според ветеринарния лекар от ваксината процентно са умрели повече хора, отколкото от заболяванетоeurocom.bg
Сериозно, като Смъртта! 6 цифрено число пукнаха от наивността си. Че фарма фашистите им мислят доброто, а не печалбите си.Пламен Пасков...ти сериозно ли? Хахаха!
Много ми се издигна в очите, като напусна Копейкин.Тоя Пасков се очертава много, като една много интересна политическа личност
Пламен Пасков...ти сериозно ли? Хахаха!
- Вали.
- Ти метеоролог ли си?
- Не, но се вижда.
- В Гугъл ли го видя написано?
- Извинявай, но е достатъчно да видиш как дъждът капе от небето.
- Твоята теория потвърдена ли е от сериозно научно изследване?
- Ама каква "моя" теория? Дрехите ми са вече подгизнали.
- Добре, но това не значи задължително, че вали. На кои източници се базираш?
- Какви източници?!
- Един мой приятел работи в Националния институт по метеорология и хидрология и каза, че днес няма да вали.
- Е, значи е сбъркал.
- Да, бе, ти ли ще знаеш повече от него? Той 10 години е изучавал атмосферните явления. Говориш така, защото си Анти-прогнозист.
- Какви ги говориш? Не виждаш ли сивото небе и водата, която се стича от него?
- Ясно, ти си руска подлога! Четирихилядник!
Против съм да ме задължавате. Тия боклуци си ги ръгайте на 3 месеца. По-добре за нас.След поставени 4, 5 млн. дози ваксини срещу COVID-19: Колко са нежеланите реакции
4 176 съобщения за постваксинални реакции при приложени над 4,5 милиона ваксини срещу COVID-19, съобщиха от министерство на здравеопазването. От...dariknews.bg
Ванката, я виж процентът на нежеланите ефекти, тези хора са си живи, и сравни с процентът на умрелите от Ковид. Ама ти пак няма да се примириш...
Новак Джокович не беше допуснат на Откритото първенство на САЩ, защото не е ваксиниран.
US open; спонсориран от moderna
Съвпадение?
Виж файлът 25389
.
Петър Георгиев
Днес научих случка,колежка на жена ми .Преди седмица свекърът и паднал на улицата,78 г.Граждани се обадили на 112,пристигнала линейка и го закарала до болницата да го прегледат.Там освен другото му направили тест и го изкарали положителен.Вкарали го го в инфекциозно да го лекуват.Сложили го на кислород,и днес им се обадили,че е починал.А човекът просто се спънал и паднал на улицата.
Теменужка Карафизиева
Петър Георгиев в момента мой чичо(75год.) по подобен начин е вкаран в инфекциозно. На базата на шибания тест. Иначе доктора каза "борим се"! С какво се бориш, като снимка чиста, изследвания ок, няма нищо освен един кромид тест, а втори тест не правиш?!? И гледам само възрастни хора в инфекциозно....
...
Plamen Kolev
Петър Георгиев а влезли за друго с отрицателен тест ги прекарват през няколко пътеки и след 2-3 седмична одисея им правят пак тест и оп - положителен. Айде тръбата и след 5 дена поредната бройка в статистиката за напусналите този свят.
...
Петър Георгиев
Теменужка Карафизиева Самия ПСР тест си е жива измама.Самият откривател на теста заявява,че той не може да се използва за откриване на вируси.При него се взема днк материал и понеже е недостатъчен,се увеличава многократно с цикли,наречени (амплификация).Др.Тодорив би могъл по добре да го обясни.Основното е,че в зависимост от броя на циклите се получава различен резултат.при 28 пъти увеличение може да е отрицателен,но ако циклите се направят 40 пъти,резултатът задължително е положителен.По този начин могат да докарат какъвто си искат резултат.Още по абсурден е бързия тест.Предтавлява лентичка лакмус,с която мерят РХ.Изхожда се от презумпция,че вирусите се размножават по добре в кисела среда.И щом средата е кисела,значи имате вирус,а вече грип,хрема,и каквото ви дойде наум,минава в графа ковид.
...
Elena Bogoeva
Петър Георгиев при нас се случи същото. Детето ми на 3 години имаше запек и 5 дена не беше ходило по голяма нужда, започна да вдига и много лека температура. Закарах го на преглед в болницата в Казанлък и лекарите започнаха увъртяния как дъщеричката ми била болна от Ковид. Искаха да я вкарат в отделението. Директно станах и си тръгнах с детето. Отидох при друг лекар, който ми изписа леки хлабителни и още на същия ден детето се оправи.
...
Георги Тодоров
Георги Тодоров è su Facebook. Iscriviti a Facebook per connetterti con Георги Тодоров e altre persone che potresti conoscere. Grazie a Facebook puoi mantenere i contatti col mondo e avere una visione...www.facebook.com
Георги Тодоров
30 юли ·
Шведите продължават да са на страната на истината и показват и доказват, че т.нар. ваксинирани се разболяват от коронавирусни инфекции повече и умират по-често отколкото онези които повярваха на здравия разум и имунната си ситема.
Георги Тодоров
30 юли ·
Както обещах вчера, продължаваме изобличаването на онези дето се правят на власти, при това здравни. В тях няма нищо здравно освен, че преобладават здравите сили и са лишени от здрав разум, но за сметка на това са маша в ръцете на група психопати повярвали си, че могат да владеят света. измислили Зелената сделка, Пландемията и мита за Въглеродния диоксид. Вижте тази статия, и внимателно изгледайте видето, на един насила лишен от права лекар, отказал да се ваксинира в Италия. презентацията му е е Сената!