Публикация от Септември 2019г. във 4chan: Къде ли е работил този човек, че да знае какво ще се случи години след това?!..
Казва че бил "operative". Избрани моменти от дискусията:Публикация от Септември 2019г. във 4chan: Къде ли е работил този човек, че да знае какво ще се случи години след това?!..
Казва че бил "operative". Избрани моменти от дискусията:
ПП: "TORILLE!" в широк превод означава "market square"!
И в широк и в тесен си означава УХАНСКИЯ ПАЗАР.А в още по-широк превод какво означава "market square"? Извън класическата дефиниция имам предвид.
Ъ! Очаквах неква яка конспирация. Разочарова ме..И в широк и в тесен си означава УХАНСКИЯ ПАЗАР.
.. и съвсем тясно и точно - секцията с прилепите!
Не са ми специалност конспирациите.Ъ! Очаквах неква яка конспирация. Разочарова ме..
Колко плоски и по колко пъти ? (неделен въпрос )Само плоски данни мога да обработвам.
Двумерни масиви максимум. Блокирам на нещо по-сложно.Колко плоски и по колко пъти ? (неделен въпрос )
Мда, да! Най-малко 90% от постовете ти в тая тема са мис, дис и глис' информейшън, според апологетите на ''правата вяра в нАуката'' от ордена на миокардитите.Не са ми специалност конспирациите.
Хорица с интелектуално-емоционални проблеми, олицетворяващи понятието "нАука" с лицето Фаучи и няколкото местни доайена на ваксинологията (Мутафчийски, Симидчиев, баба Радка).... апологетите на ''правата вяра в нАуката'' от ордена на миокардитите.
Я, да видимМинимум 6 сгради на BBC в Англия бяха облепени с хиляди снимки на внезапно починали след поставяне на светия бустър.
Това е новината, има и видео.Я, да видим
Благодаря !Това е новината, има и видео.