Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Д-р Тодоров, страшилището за всички ваксомани:

Искам да дойде да стачкува в Челопеч
Пиши й мейл че край Челопеч ше палят гората и на оголеното ще отглеждат стада пърдящи крави, а в съседство почват да копат въглища, нефт и природен газ, които ще изнасят за Русия.

... и да заповяда.

ПП: Отбележи и че се очертава да е голямо събитие с много репортери, камери + поне 300 ЯКИ МЪЖАГИ - ПОЛИЦАИ!

Японското правителство смята от 1 април да промени юридическия статус на COVID-19 и да прехвърли тази болест в категория, към която спада например сезонният грип. Съответното решение ще бъде взето утре на съвещание с участието на премиера Фумио Кишида и министри, съобщи японският в. "Санкей", цитиран от БТА.

Не, ковидиоти никога не е било грип :)

Те и течностите ги преетикираха и са вече или противогрипни или комбинирани. Но докато ни припяват целодневно мантрите грип и война, ни готвят голямата балтия в Давос...

Бурла сгащен по брутален начин от истински, достойни журналисти. Цък:

И д-р Кемпбъл междувременно стана "антиваксър".
Повечето му видеа вече са от тоя тип.

Бурла сгащен по брутален начин от истински, достойни журналисти. Цък:

Малко му е !!!

Благодаря ви, че ми напомнихте да го гледам, бях забравил. Много ми се спеше снощи и заспах в началото :rolleyes:
Между другото мелодията преди да започне шоуто е уникална :)

Благодаря ви, че ми напомнихте да го гледам, бях забравил.
Само аз Ти напомних. На колко хора благодариш?? :rolleyes: Айде, знаем се, нЕма нужда... На ''Ви" ще ми говори той!

От цялото шоу най-много ми хареса избухването на Клейтън срещу отказа на Швабата да отговори на независимата японска журналистка и как при неговото "Fuck you'', Натали (жена му) въкликна ''Клейтън!" - все едно е майка на дете, което я е изложило пред важни гости.

Аз шоуто си го гледам сутрин. Ако успея да стана в 5 (по-точно ако котката ме събуди) успявам да го изгледам цялото.

Абе стига сте ги гледали тея видеа - губене на време е.

Аз само ги пускам да си каканижат във фонов режим докато върша нещо друго и то си се просмуква там м/увременно в подсъзнанието...

Абе стига сте ги гледали тея видеа - губене на време е.

Аз само ги пускам да си каканижат във фонов режим докато върша нещо друго и то си се просмуква там м/увременно в подсъзнанието...
Епа, и ние вършим други работи докато си вършим разни неща - пием кафе, пушим, понякога си правим маникюра...

Ето колко натоварващи могат да бъдат пресконференциите относно кови-19

Горе