Нищо ново, за кървавото потене не си ли чувал? PregSure BVDМного животни измряха миналата година, ако си спомняте
Пиши й мейл че край Челопеч ше палят гората и на оголеното ще отглеждат стада пърдящи крави, а в съседство почват да копат въглища, нефт и природен газ, които ще изнасят за Русия.Искам да дойде да стачкува в Челопеч
а ти ?И д-р Кемпбъл междувременно стана "антиваксър".
Аз съм независим наблюдател.а ти ?
Малко му е !!!Бурла сгащен по брутален начин от истински, достойни журналисти. Цък:
Влизане в диалог и обсъждане на конкретния топик в настоящата тема, не те прави нито независим, нито наблюдателАз съм независим наблюдател.
Само аз Ти напомних. На колко хора благодариш?? Айде, знаем се, нЕма нужда... На ''Ви" ще ми говори той!Благодаря ви, че ми напомнихте да го гледам, бях забравил.
Епа, и ние вършим други работи докато си вършим разни неща - пием кафе, пушим, понякога си правим маникюра...Абе стига сте ги гледали тея видеа - губене на време е.
Аз само ги пускам да си каканижат във фонов режим докато върша нещо друго и то си се просмуква там м/увременно в подсъзнанието...