Пръскат интернетПреди час някъде си вървя и пред мен някакви гледат небето и коментират как нещо се движело много бързо. Гледам и аз нагоре - бели точки, също като звезди, наредени по права линия. Викам си "Шоуто почна ли наистина?", пък те да се окажат на Мъск тъпите сателити:
![]()
НЛО над Долна махала? Не! Сателитите на Мъск!
Целта на проекта е да бъде осигурен бърз и надежден интернет на повече точки на земното кълбоtrafficnews.bg
И калинките във властта.И аз да пусна нещо.![]()
Има ли вече готови менюта някъде да погледна.И калинките във властта.
Удобно пропускат, че всички са боцнати, понеже Лонг Ковид наричат част от дълготрайните странични ефекти. А някои ги наричат VAIDS...Много интересно
Това е най-голямата австрийска частна телевизия, финансирана изцяло от дарения на читатели и зрители, от скоро започна да излъчва и в Германия, въпреки че се опитаха да я забранят. Сайта е 100% легитимен, източниците и данните им също. По време на пландемията бяха единствената тв опозиция, с гости като д-р Хайко Шонинг, проф. Багди, проф. Бургхард, адв. Райнер Фюлмих, д-р Волфганг Водарг(немския Мангъров) и т.н. В Телеграм имат над 250 хил. последователи.Може и така да е за тия 13 милиона, ама да пускаш линк от такъв сайта.. само като му видя домейна и лъха на фейк
Сайтчето е изпипано и видимо е правено с пари.Може и така да е за тия 13 милиона, ама да пускаш линк от такъв сайта.. само като му видя домейна и лъха на фейк