Пръскат интернетПреди час някъде си вървя и пред мен някакви гледат небето и коментират как нещо се движело много бързо. Гледам и аз нагоре - бели точки, също като звезди, наредени по права линия. Викам си "Шоуто почна ли наистина?", пък те да се окажат на Мъск тъпите сателити:
НЛО над Долна махала? Не! Сателитите на Мъск!
Целта на проекта е да бъде осигурен бърз и надежден интернет на повече точки на земното кълбоtrafficnews.bg
И калинките във властта.И аз да пусна нещо.
Има ли вече готови менюта някъде да погледна.И калинките във властта.
Удобно пропускат, че всички са боцнати, понеже Лонг Ковид наричат част от дълготрайните странични ефекти. А някои ги наричат VAIDS...Много интересно
Това е най-голямата австрийска частна телевизия, финансирана изцяло от дарения на читатели и зрители, от скоро започна да излъчва и в Германия, въпреки че се опитаха да я забранят. Сайта е 100% легитимен, източниците и данните им също. По време на пландемията бяха единствената тв опозиция, с гости като д-р Хайко Шонинг, проф. Багди, проф. Бургхард, адв. Райнер Фюлмих, д-р Волфганг Водарг(немския Мангъров) и т.н. В Телеграм имат над 250 хил. последователи.Може и така да е за тия 13 милиона, ама да пускаш линк от такъв сайта.. само като му видя домейна и лъха на фейк
Сайтчето е изпипано и видимо е правено с пари.Може и така да е за тия 13 милиона, ама да пускаш линк от такъв сайта.. само като му видя домейна и лъха на фейк