Ваксините причиняват BRAIN DAMAGE!
Само ваксините ли? Или и ваксините?
Ваксините причиняват BRAIN DAMAGE!
Повечето headshots също.Само ваксините ли? Или и ваксините?
N-Azetyl-L-Cystein си купи, само онлайн се поръчват. По 2 на ден за 15 дни и ще си като нов.Няма да се ваксинирам и на никой не го препоръчвам !
Тоест, ваксиниран и буустериран.изкарал съм 3 пъти Ковид
да чукна на дърво ... дробовете са ми пушка .... дори нямах кашлица като прекарвах Ковид. Пушач съм от много години и може би свикването с пушека ме накара да нямам проблем с дробовете. За съжаление обаче получих пердета на очите и скоро ми предстои операция на очите и смяна на лещите. Който е имал пердета на очите ще ме разбере много добре за какво говоря и колко е кофти да ти се реве , че нищо не виждаш и всякаква по силна светлина ти пречи ... да не говорим за шофиране ...Тоест, ваксиниран и буустериран.
Аз успях само веднъж есента и доста леко го минах. Татя по-тежко го изкара, като освен в дробовете, го удари яко и в главата. Дори успя да катастрофира на път за санаториум.
Алкохола също .Повечето headshots също.
Абе, те още в началото си казаха, че пушачите са защитени, ама тука едни непушачи...Пушач съм от много години и може би свикването с пушека ме накара да нямам проблем с дробовете.
Да не си строил сеизмично-устойчив външен кенеф? Ако тръгнеш да му вадиш Акт 16, имаме си експерт тука.без да спирам селските работи навънка
Ако към това се добави, гадене, виене на свят и сънливост, знам от какво е !като изгубих мирис и вкус ... последствия - отслабено зрение , болки в мускулите и т.н.
не пияАко към това се добави, гадене, виене на свят и сънливост, знам от какво е !
Викаме му махмурлук !
Е тука ти е грешкатане пия
Приятелчето ти по чашка Traiki веднага реагира.Е тука ти е грешката
Е как, той е добра партия, ма ми е далечеПриятелчето ти по чашка Traiki веднага реагира.
То си има външен кенеф. Не знам коя година е правен, ама изглежда солидна постройка. Изглежда някои хора навремето са вземали насериозно акането навънкаДа не си строил сеизмично-устойчив външен кенеф? Ако тръгнеш да му вадиш Акт 16, имаме си експерт тука.
Е, далече. Зеленски нахлува в личното пространство на хората по целия свят при всякакви поводи, вие по една ракия на вайбър не можете да изпиете. Баси IT-тата!Е как, той е добра партия, ма ми е далече
Аз не съм ИТ, а прост спамер на фейк нюзЕ, далече. Зеленски нахлува в личното пространство на хората по целия свят при всякакви поводи, вие по една ракия на вайбър не можете да изпиете. Баси IT-тата!
Щом го правиш via Интернет, значи си IT. Комшийките, дето правят същото по аналогов начин, ги наричаме ''клюкарки''.Аз не съм ИТ, а прост спамер на фейк нюз