Черната жъртва на инжекциите започна, точно както се и очакваше
Умират хора – хиляди след хиляди, все „неочаквано“ и всяка седмица от доста време насам. Не от китайския грип. На какво се дължат тези „прекомерни смъртни случаи“? Или excess deaths, както ги наричат, за да не използват термина депопулация, въпреки че става дума именно за това. Здравните власти вwww.otizvora.com
Двама са ! И женското присъствие в темата не го харесва !Ако някой е пропуснал:
Само Aseas не го харесва.Двама са ! И женското присъствие в темата не го харесва !
Прав е партито, и аз не съм му фен. Бях безразлична в началото, поради многото по-ярки от него звезди, но като разбрах, че е палачнкаджия, рейтинга му се срина тотално.Само Aseas не го харесва.
Просто подхождате емоционално и идеологически, граничещо с религиозно.Прав е партито, и аз не съм му фен. Бях безразлична в началото, поради многото по-ярки от него звезди, но като разбрах, че е палачнкаджия, рейтинга му се срина тотално.
23-та е лесно да си десидент срещу ковид-терора. Дай нещо на сестрата от 20-та - 21-ва.
Та даже две: в едната съм изяла буква, а дисидент съм го объркАла, заради дЕсните - нали само те имат право да бъдат такива. ЗамазАх ли гафа поне малко?Просто подхождате емоционално и идеологически, граничещо с религиозно.
Д-р Кемпбъл следи данните и анализира.
И както и преди писах - интересен е точно защото се явява представител на "популярната" мейнстрийм медицина и можеш да видиш накъде вее вятърът вместо да отделяш дни и седмици сам да събираш инфо и да си вадиш изводи.
ТЛДР: Д-Р Джон Кемпбъл е дъ бест.
ПП: Разгеле, доживех да видя да сбъркаш дума.
Идеален е гафът.ЗамазАх ли гафа поне малко?
Златина Златина
Dimcho Stefanov Dimov
Официално потвърдено в Германия, ваксинирането е опасно:
Федералната служба по здравеопазване на страната вече не препоръчва ваксинация срещу Covid. Лекарите, които продължават да ваксинират, носят нова отговорност.
За да разберете колко е безопасна ваксината – поискайте да си направите застраховка „живот“ преди ваксинацията. Ако не ви създадат проблем – значи всичко е наред. Ако ви откажат – бягайте надалече. Мръсният бизнес е сигурен индикатор кое не е наред.
Попитали са множество застрахователи, и всички:
– КАТЕГОРИЧНО ИМ ОТКАЗВАТ застраховка „ЖИВОТ“, ако лицето доброволно се е включило в МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ.
Класифицира се, като: Самоубийство.
Общи условия по рискови застраховки Живот.
Раздел III. Изключени от застрахователното покритие рискове;
(33) Участие на застрахованото лице в дейности или мероприятия с експериментална, клинично-изследователска цел;
Застрахователни компании отказват покритие на застраховка Живот, тъй като пострадалият се е самонаранил, поставяйки си експериментална ваксина срещу Ковид.
Много сте "омекнали" в тази тема. Я по сериозно !
Виж файлът 28716
Виж файлът 28714
Виж файлът 28715