След като показваш картинка с гигантски мегалитни блокове, нека предложа на другарите конспиратори един малко по-различен поглед върху древната история. Оказва се, че по света и особено в Египет има доста интересни и непознати за обществото изделия от камък, които изглежда са направени с напреднала технология, и то преди доста повече от 5-6000 години. Разбира се, официалната версия е, че са направени с примитивни инструменти, а който твърди обратното се занимава с псевдонаука.
египтяните са били роби и във основа на робството си са получили благини на които им лежи цялата историяСлед като показваш картинка с гигантски мегалитни блокове, нека предложа на другарите конспиратори един малко по-различен поглед върху древната история. Оказва се, че по света и особено в Египет има доста интересни и непознати за обществото изделия от камък, които изглежда са направени с напреднала технология, и то преди доста повече от 5-6000 години. Разбира се, официалната версия е, че са направени с примитивни инструменти, а който твърди обратното се занимава с псевдонаука.
тези апликации са ала-бала. има вратички в законите на ЕС, по които компоанията производител може да се мине и да не се споменава, че продукта има насекомо !Някой знае ли читава апликация за проверка по баркод за насекоми? Намерих немската Insekten Warn App, но в БГ дава грешки.
Знак е да не се подиграваш с живота на божиите създания.Явно е знак да не я тагвам
Конкретни въпроси не съм задавал, както е видно от коментара ми в предния пост. Просто призив, при желание и интерес да се включите с коментар а не с отговор на конкретни въпроси, моля !Какъв ти е въпроса конкретно?
Искам да го повдигна за коментари в темата. Докато си мислех за @nandibandi дали да я тагна ми изгасна компютъра 2 пъти. Явно е знак да не я тагвам, но ако иска да се включи
От записките в на баба ми тефтерЯ знам, че жените сами тръгват на спор от най малкото и то до доказване на противнототрудно ше стане спор от тва.
Моля, моля, аз не съм веган, а вегетарианец - ово-лакто-вегетарианец.Докато не намериш автентичен веган, трудно ше стане спор от тва.
Истинските вегани и вегетарианци не са тръгнали да променят света. Те са фокусирани върху собственото си духовно израстване. На нож са либерал-веганите - същите, дето ти казват, че ако не си гей, си обратен.трудно ше стане спор от тва.
Ама, само с хора, на които имат зъб. Ти си наше момче. Не ми се спори с тебе.жените сами тръгват на спор от най малкото
как да кажа ... ми скърбя докато ги чакам 7 часа но си заслужавап.с. и все пак, не ви ли е жал за агънцата и яренцата???
Бе, квото дойде, протестант да епротести на вегетарианци (или вегани)
Излей си го, бъди безмилостна и в същото време не ми спестявай . Покажи на тия хораТи си наше момче. Не ми се спори с тебе.
Излей си го, бъди безмилостна и в същото време не ми спестявай . Покажи на тия хора
Шегувам се, тайното искам да го направиш, защото много ми се спори с теб
Такава комбинация сигурно не се случва в природата, защото мозъка на такъв човек би бил толкова лишен от всякаква логика, че не би разбирал разликата между ден и нощ.Короновярващ месоядец ли е най кръвожадното животно ?
... и четворно ваксиниран