Kakvo me interesuva jena mu, ili toq s koi si lqga i kakvo pravqt v legloto? Ujas
Когато провеждаш криминално разследване, а това което вие наричате конспирации са просто криминални разследвания, всичко свързано с разследването ще те интересува. А когато целиш само да си прокараш пропагандата, бълваш каквото ти е удобно и нападаш каквото не ти е удобно, без никакво значение кое е истина и кое не.Kakvo me interesuva jena mu, ili toq s koi si lqga i kakvo pravqt v legloto? Ujas
Когато провеждаш криминално разследване, а това което вие наричате конспирации са просто криминални разследвания, всичко свързано с разследването ще те интересува. А когато целиш само да си прокараш пропагандата, бълваш каквото ти е удобно и нападаш каквото не ти е удобно, без никакво значение кое е истина и кое не.
За себе си ли говориш?
Когато сте затапени до положение, че не знаете какво да отговорите, но трябва по план да напишете нещоЕййй, ама как съм ви раздвижил антиваксърските душици. Чак фермани сте изписали. Как пък един човек не му стана нещо от "опасната ваксина". Поне 30 човека знам, които си я сложиха, някои са с 4 дози дори. Живи и здрави са си. Много сте ми сладки. Особено Асеас, гоУемия мъж.
Абе към 100 000 пукнаха. Познаваме и лично такива. За 2 месеца след набождане, отиде си от рак.Еййй, ама как съм ви раздвижил антиваксърските душици. Чак фермани сте изписали. Как пък един човек не му стана нещо от "опасната ваксина". Поне 30 човека знам, които си я сложиха, някои са с 4 дози дори. Живи и здрави са си. Много сте ми сладки. Особено Асеас, гоУемия мъж.
Хахаха, тя ваксината да не е лекарство срещу рак?!? Хората умират от различни неща. Без значение дали са си поставили ваксина против Ковид или не. Т.е. този човек е щял да умре от същото и НЕВАКСИНИРАН. Ей, аман от конспирации...Абе към 100 000 пукнаха. Познаваме и лично такива. За 2 месеца след набождане, отиде си от рак.
А защо не погледнеш другата, доказана табличка с умрелите от Ковид и какви проблеми им е причинил пост-ковида? Щото тук процентите са ти 0.01-0.05, а в другата са 100 пъти отгоре. Математика учил ли си? Сравни си ги сам.Абе към 100 000 пукнаха. Познаваме и лично такива. За 2 месеца след набождане, отиде си от рак.
Постковид ….А защо не погледнеш другата, доказана табличка с умрелите от Ковид и какви проблеми им е причинил пост-ковида? Щото тук процентите са ти 0.01-0.05, а в другата са 100 пъти отгоре. Математика учил ли си? Сравни си ги сам.
Що бе, Нандич, на кое се хилиш, че сестра ти едвам се оправи ли??? На болести ли почна да се присмиваш? Ааа, да, ти Ковид нямаше, ти така твърдеше...А защо не погледнеш другата, доказана табличка с умрелите от Ковид и какви проблеми им е причинил пост-ковида? Щото тук процентите са ти 0.01-0.05, а в другата са 100 пъти отгоре. Математика учил ли си? Сравни си ги сам.
Първо, не съм твърдяла, че няма ковид, а, че умишлено се демонизира, което е факт.Що бе, Нандич, на кое се хилиш, че сестра ти едвам се оправи ли??? На болести ли почна да се присмиваш? Ааа, да, ти Ковид нямаше, ти така твърдеше...
Да бе, точно веднага след като се "ваксинира", и умря. И не е само той. Още 6 цифрено число са, колкото и да крият истинската бройка.Хахаха, тя ваксината да не е лекарство срещу рак?!? Хората умират от различни неща. Без значение дали са си поставили ваксина против Ковид или не. Т.е. този човек е щял да умре от същото и НЕВАКСИНИРАН. Ей, аман от конспирации...
Аз нямам против да се бодете по 3 пъти седмично, да носите по един противогаз на зурлите, дори когато сте навън.А защо не погледнеш другата, доказана табличка с умрелите от Ковид и какви проблеми им е причинил пост-ковида? Щото тук процентите са ти 0.01-0.05, а в другата са 100 пъти отгоре. Математика учил ли си? Сравни си ги сам.
Много елегантен изказ, браво.Много народ се оплакаха, че станали ялови, след животинската инокулация.
Точно като добитък ви подкараха. Аз като малък помня как ваксинираха кокошките. Нещо като пръскачка на гърба, маркуч, и с една игла кокошките на цяло село.Много елегантен изказ, браво.
6 цифрено в света ли бре??? Я виж колко цифри са умрелите от Ковид. Слаб 2 алгебра!Да бе, точно веднага след като се "ваксинира", и умря. И не е само той. Още 6 цифрено число са, колкото и да крият истинската бройка.
Аз нямам против да се бодете по 3 пъти седмично, да носите по един противогаз на зурлите, дори когато сте навън.
Вирус наистина имаше, въпросът е, че "ваксината" хем беше безполезна, хем по - опасна от вируса. На всичко отгоре пазителят на Конституцията, негово нищожество президентът, си обърса гъза с нея.
Бяха отменени елементарни човешки права, за който откаже опасния експеримент. В Канада дори с коне ги газиха. Майки с деца, на мирен протест.
Точно аз като дойде Ковида и си тичах сам по улиците и ходех в планината. За секунда не съм стоял някъде с маска и изолиран. Ама ти си вярвай, вярваааай...Да бе, точно веднага след като се "ваксинира", и умря. И не е само той. Още 6 цифрено число са, колкото и да крият истинската бройка.
Аз нямам против да се бодете по 3 пъти седмично, да носите по един противогаз на зурлите, дори когато сте навън.
Вирус наистина имаше, въпросът е, че "ваксината" хем беше безполезна, хем по - опасна от вируса. На всичко отгоре пазителят на Конституцията, негово нищожество президентът, си обърса гъза с нея.
Бяха отменени елементарни човешки права, за който откаже опасния експеримент. В Канада дори с коне ги газиха. Майки с деца, на мирен протест.