Виж, аз не искам да те убеждавам, тъй като с инокулиран добитък не съм компетентен да споря. След всяко мнение ми се хилиш като изоглавен. Ако се разпознаеш - обиждай се.6 цифрено в света ли бре??? Я виж колко цифри са умрелите от Ковид. Слаб 2 алгебра!
100 пъти ти казах. ВСЕКИ ДА СИ РЕШАВА за него си. Не някакви доказани мафиоти да лобират в семейното ложе, Урсула да ми злоупотребява с изконни, елементарни човешки права. Изобщо не искам точно с тебе да коментирам, безопасни ли са чудовищните им uRNA експерименти, и опасен ли е вирусът. По начина по който ми се хилиш като невменяем, нямам какво да коментирам с такива като теб.
Точно аз като дойде Ковида и си тичах сам по улиците и ходех в планината. За секунда не съм стоял някъде с маска и изолиран. Ама ти си вярвай, вярваааай...
Аз пък се бях изолирал.
Това е лично решение, и такива като тебе дали са добре на мен не ми е на дневен ред.
Радвай се, че не те е стигнала черната статистика, на тия дето им се хилиш под всяко мнение.
п.с. И още нещо. Няма как да знаем, дали БЕЗ ментетата на Урсула, дали жертвите щяха да са по-малко.
Повечето умрели от "ваксина", биха преживели спокойно вируса. Вируса изби дядките, "ваксината" изби спортистите.
Последно редактирано: