(Гадно ли ти стана, нандибанди, а, кажи де, а, а?)
Е при теб е било второто. Ти сега с мръсни ръце ли се храниш???
Май месец 2021 леко боднат с едно бустерче и след 2 години сърдечен арест.Айде честито!
Ахаххаахха, най-големият алкохолик и наркоман от ваксината умрял...хахахаха...за смях си! Чети повечко!Излязоха подробности за последните мигове от живота на Матю Пери
Създателите на "Приятели" почетоха паметта на актьораwww.flagman.bg
Скъпа ваксина, благодаря ти, че ме предпази от това да не се впечатлявам от плексигласа. Поздрави!
Ами то между плексигласа и твоята ваксина разлика няма.Скъпа ваксина, благодаря ти, че ме предпази от това да не се впечатлявам от плексигласа. Поздрави!
Стига се излага бре, човек. Хора с по 5 бустера се насират от първия грип (оп пардон ковид). Не или е неудобно вече да се правиш на малоумен?ЩЕ отпадне, нормално, като всички са ваксинирани
Каот им чета бисерите почвам да разбирам народната мъдрост: Чавка му е изпила акълаАми не са повече отколкото бяха преди две години
Леле, значи и аз съм в кюпа. Ми сега какво да правя, объркан съм...От последните новини. Ти смятай щом и по ББС започна да се пише, колко е прозрачно всичко
AstraZeneca faces legal challenge over Covid vaccine
AstraZeneca faces legal challenge over Covid vaccine
Claimant Jamie Scott suffered suffered severe brain injury after having the Covid jab in April 2021.www.bbc.co.uk