Кючек сертификат.
Чувствам се дебил.
Чувствам се дебил.
Абе хора работа, какво да правиш!Колко ли мозъчни клетки са загубени след час браузване из групите на фейсбуук за тези мемета.
Бог да я прости. Така е с хората, умират.Почина евродепутатката, инициирала разследването срещу Фон дер Лайен и Pfizer
Почина евродепутатката, инициирала разследването срещу Фон дер Лайен и Pfizer - Обективно
Евродепутатката Мишел Ривази, която настоя размяната на SMS-и между председателя на Европейската комисия и главния изпълнителен директор на Pfizer да стане публична, е починала, докато е пътувала към Европейския парламент в Брюксел. Като причина за смъртта се посочва сърдечен удар, според...obektivno.bg
Особено тия, де се пречкат на мафията.Бог да я прости. Така е с хората, умират.
Току-що разбирам, че е починал и д-р Владимир Тупавичаров. С Крумов се конкурирахме кой пръв ще сподели петъчния му анализ на гео-политическата обстановка. Адски забавен и оригинален, а и от лекарите с позиция относно ковид ваксините. Позицията на истински лекар, а не на платен папагал, който ''вярва в науката'' на Гейтс и другите парцали.Особено тия, де се пречкат на мафията.
Кьорав ли си бе! Избиха повече от атомната над Хирошима!и НЕ е доказано, че я причинява.
Е, чакай де. Не е минал 5-годишния изпитателен период. След още 3- 4 ме питай, ако можеш. Дай боже да можеш.Израелците живи ли са още?
Ааа, верно, че и мен ме чакате, бях забравил. Ще ви пиша периодично, че съм жив.Е, чакай де. Не е минал 5-годишния изпитателен период. След още 3- 4 ме питай, ако можеш. Дай боже да можеш.
Пиши пиши, че много фанатици дето ни викаха терористи, вече не са м/у живите. Може би все пак науката на 80-те пола и брадатите "бежанци", не са съвсем полове, и не съвсем бежанци.Ааа, верно, че и мен ме чакате, бях забравил. Ще ви пиша периодично, че съм жив.
Браво на роднините ти!Пиши пиши, че много фанатици дето ни викаха терористи, вече не са м/у живите. Може би все пак науката на 80-те пола и брадатите "бежанци", не са съвсем полове, и не съвсем бежанци.
Аз лично не искам никой да умира, щото роднините около мене се набодоха и бустерираха, и толкова близки роднини в тоя живот няма да имам други. Имам усещане, че им се промени характера, ама не казвайте на никого, да не ми се разсърдят. Гледам да не ги закачам като преди, да не им се мяркам пред очите. Побърка се народът.
Снощи по нощите видеото се появи, и като чуха от Тубата, че арестували доктор, дето показа данни от умрели, и веднага цензура.
Човек ще си помисли, че мафията ни иска мъртви.