Баш туй лай.но ли намери да цитираш, срам за лекарите е тоя. Един ден ще си събира позора, ако не е пукнал досега.
Баш туй лай.но ли намери да цитираш, срам за лекарите е тоя. Един ден ще си събира позора, ако не е пукнал досега.
И кой е тоя вчерашен ''капацитет''??? Некъв-никъв, ама гледа строго и говори с назидателен тон. Един ви е правил всичките, ама в пияно състояние.
Трият бе, трият клипове с препратки към същите тия официални канали. В Youtube е абсолютно забранено дори намек, че някой има страничен ефект от ментето на Урсула, дето искаше да задължава целия ЕС да се боде със семейния им бизнес.Не знам какво гледате Ръмбъл и разни други "ъндърграунд" мрежи, при положение че официалната ЕУ статистика показва увеличена (и увеличаваща се) смъртност при ваксинираните.
Не ме карайте пак да търся че ме мързи - поствал съм поне 2 пъти.
Е то е ясно, ама наши мамини сладури вярват на друга "наука". Маса спортисти пукнаха рано-рано, а не съм чувал техни колеги да са умрели от страшната корона...Не знам какво гледате Ръмбъл и разни други "ъндърграунд" мрежи, при положение че официалната ЕУ статистика показва увеличена (и увеличаваща се) смъртност при ваксинираните.
fakeНе знам какво гледате Ръмбъл и разни други "ъндърграунд" мрежи, при положение че официалната ЕУ статистика показва увеличена (и увеличаваща се) смъртност при ваксинираните.
иди нахуй призрак киеваfake
Е, не всичката информация, идваща от ЕС е фейк. Повечето е, но тук по-скоро става въпрос за занижаване на бройките.fake
Юли месец иде нова порция фашизъм на сзо.Вече почти на никой не му пука от темата, само Иван не може да прости и да забрави.
Аз пък нищо не усетих от тоя пуст КовидПонеже сте мнооого отворени, ще ви кажа как изкарах Ковида: един ден бях с хрема, без температура и това беше. Дори гърло не ме боля.
След 3 дози " смъртоносна" ваксина и прекаран Ковид (отново леко).
Бъдете здрави!
Аааа, да, защо си направих тест: усъмних се, защото имах лек гастрит, а това ми е слабо място. Ковидът атакува слабите места. И така. Продължавайте с хейта, взел съм си пуканки.
Изкарваш даденозаболяване леко или не според общото състояние на организма. Ковид теста реагира на всичко така, че си имал грип ама модерно му викат ковидПонеже сте мнооого отворени, ще ви кажа как изкарах Ковида: един ден бях с хрема, без температура и това беше. Дори гърло не ме боля.
След 3 дози " смъртоносна" ваксина и прекаран Ковид (отново леко).
Бъдете здрави!
Аааа, да, защо си направих тест: усъмних се, защото имах лек гастрит, а това ми е слабо място. Ковидът атакува слабите места. И така. Продължавайте с хейта, взел съм си пуканки.
Абе, има си разлика в симптоматиката, да ти кажа. Като човек, който е карал и двете, различно е. Аз изкарах ковид без пневмония, за разлика от всеки друг грип. Гадното на ковидя е, че те събаря и си парцал. Днеска си добре и викаш ох, мина, ама утре, айде връщай се обратно. При грипа ментално си в кондиция, но при ковидя си в някакво трето измерение. Баща ми беше напълно неадекватен, затова и катастрофира, решавайки, че може да се закара сам в санаториума.Ковид теста реагира на всичко така, че си имал грип ама модерно му викат ковид
Аз се разболявам веднъж на 3-4 години от тея работи и всеки път съм в будна кома по 5 дена. Излиза, че съм карал ковида още преди 10 години.Абе, има си разлика в симптоматиката, да ти кажа. Като човек, който е карал и двете, различно е. Аз изкарах ковид без пневмония, за разлика от всеки друг грип. Гадното на ковидя е, че те събаря и си парцал. Днеска си добре и викаш ох, мина, ама утре, айде връщай се обратно. При грипа ментално си в кондиция, но при ковидя си в някакво трето измерение. Баща ми беше напълно неадекватен, затова и катастрофира, решавайки, че може да се закара сам в санаториума.
Но, сега сме спокойни, че не сме си вккарали в телата некви тромбо-генератори. Мина.. Чакаме следващото, което са ни забъркали.
Ако не бях направил тест, никога не бих предположил, че е това. Преди това имаше два много по-коварни вируса, дето ме сломихаАз пък нищо не усетих от тоя пуст Ковид