Според мен е трудно да се каже коя ваксина как действа. Това че имало ваксини от много години и, че са един вид еднакви и супер лесни за изработка както казват там един мътъв вирус слагат и готово нищо повече. Не знам дали обаче е така. Всъщност се съмнявам дали изобщо личните лекари, лекарите които препоръчват ваксини, лекарите които ги поставят дали изобщо знаят как работи ваксината от какво се състои и всичко за нея.
Ето тук слагам няколко линка за ваксини (дори не знам дали е затова
) и вижте само колко различни неща има, колко съставки и всякакви термини, вещества в различни милиграми или микрограми и всяко едно нещо в комбинация с друго прави нещо друго. Аз не вярвам някой лекар от България да знае изобщо нещо. Имам чувството, че те го правят на доверие, че им казват, че ваксините нямат странични ефекти и те вярват, но те изобщо не разбират как действа и дали може да причини нещо наистина.
Просто вижте от долу до горе и се вгледайте в текста
A vaccine formulation for the treatment or prophylaxis of hepatitis, especially hepatitis B, infections is provided comprising the hepatitis antigen and a suitable carrier such as alum in combination with 3-O-deacylated monophosphoryl lipid A. Combination vaccines including the vaccine...
patents.google.com
А може и да е много просто и всички да са еднакви просто ние да не го разбираме, но на мен не ми изглежда така