Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не съм против ваксините, ама само не и модерна, като гледах днес изявленито на Баце... далеч o_O
Аз също го гледах, говори само истината, лошото е, че го сготвиха много добре. Ама сега ще страдаме ние. Преди поне пътища правеха, сега и това спряха. Само лапкане ще има.

1630914022865.png
Нещата обаче отиват към затихване, за жалост на про-ваксърите. Най-много едни 2200 случая утре като за последен трети връх, и после само надолу.

Триседмично бебе е починало след усложнения, причинени от COVID-19,
...
Тя съобщи, че бебето е в било в тежко здравословно състояние от деня на хоспитализацията и е поставено на апаратна вентилация.
...
Според Исмаили бебето не е родено с коронавирус, но въз основа на анамнезата е установено, че цялото семейство е било заразено с COVID-19.

Ей, никаква дисциплина няма това българско племе. Ти му казваш да ковидясва и яко да мре то неще...

Аз знам защо - защото тайно го изкара, без да каже и сега вече няма смисъл да се пази. Нали и синът му беше ковидясал, не помниш ли? Той и Р.Р. го изкара тайно, нали Деската също беше закъсала.
Не мога да разбера от какво толкова се крият тия хора, все едно да си болен е нещо срамно...
Няма никакво значение дали си го изкарал като можеш да го повториш пак. Понеже съм в достаг групи за ковид, днес случайно видях 3-ма човека, които пишат, че го карат втори път. А за назад във времето съм изчел за много хора.
Другото, което е според твоите лекари "проваксъри" така да ги нарека според тях дори след боледуване трябва задължително да се ваксинираш. Аз го изкарах преди 5-6 месеца и дори ми казаха, че съм закъснял с ваксината.

Аз знам защо - защото тайно го изкара, без да каже и сега вече няма смисъл да се пази. Нали и синът му беше ковидясал, не помниш ли? Той и Р.Р. го изкара тайно, нали Деската също беше закъсала.
Не мога да разбера от какво толкова се крият тия хора, все едно да си болен е нещо срамно...
Не е тайно, той си го каза в интервю. Ама и баце го изкара, па се боцна 2 пъти за ПР-а. Толкова ли не осъзнавате цирка, толкова ли сте наивни. Вече наистина се отказвам, само ще чета сеира...

Не е тайно, той си го каза в интервю. Ама и баце го изкара, па се боцна 2 пъти за ПР-а. Толкова ли не осъзнавате цирка, толкова ли сте наивни. Вече наистина се отказвам, само ще чета сеира...
Ми да, браво на Баце. Поне 5 души също се имунизираха след като го изкараха. Хората искат да живеят сигурно, а не да вярват на фейка. Ама ти си подвластен на него и няма спасение...

Защо не Модерна какво е станало днес, че съм изпуснал ? Какво изявление е давал Баце ?
Ми каза нещата каквито са. То в ГЕРБ половината от СДС, а Ристо се прави на ощипана мома. Явно е минал към червенушките.

Ми да, браво на Баце. Поне 5 души също се имунизираха след като го изкараха. Хората искат да живеят сигурно, а не да вярват на фейка. Ама ти си подвластен на него и няма спасение...
Удари си главата в стената и да се приключи :D

Хората искат да живеят сигурно
Според чичо ти Бен Франклин, ако търгуваш свобода за сигурност, не заслужаваш и двете. Мъдър човек е бил.

Понеже съм в достаг групи за ковид, днес случайно видях 3-ма човека, които пишат, че го карат втори път.
Еми като няма вече грип, от какво друго да се разболеят хората като захладнее :)

Според чичо ти Бен Франклин, ако търгуваш свобода за сигурност, не заслужаваш и двете. Мъдър човек е бил.

Еми като няма вече грип, от какво друго да се разболеят хората като захладнее :)
Това не е вярно аз след ковид бях болен два пъти с лека температура и болки в гърлото и правих и двата пъти PCR и беше отрицателен. Това, че всичко изкарва Ковид не е вярно. Ако нямаш Ковид не го изкарва положителен (като махнем там 30% ли колко бяха грешките)
Аз правя антигенен и PCR и вероятността да се обърка е малка.

Това не е вярно аз след ковид бях болен два пъти с лека температура и болки в гърлото и правих и двата пъти PCR и беше отрицателен. Това, че всичко изкарва Ковид не е вярно. Ако нямаш Ковид не го изкарва положителен (като махнем там 30% ли колко бяха грешките)
Аз правя антигенен и PCR и вероятността да се обърка е малка.
Да, то и 99.9999% грешен да беше даден тест, когато махнем тези 99.9999% грешки и теста магически става 100% точен :D Как да не се кефиш на такъв вид статистика.

Имам един въпрос към всички.
Защо лятото от цяла България хората отиват по морето, както и чужденци от различни държави идват по морето, а няма заразени и смъртни случаи ?
Моля без конспиративни теории, а само научни обяснения и ако нямате такива да не се пише нищо.
Искахте да се базираме на наука и вярваме на нея. Очаквам такъв отговор

Втори въпрос.
Защо в Дубай имат по 10-20 смъртни случая на ден в най-пиковите моменти от пандемията. А на ден са имали по 2-3 хил нови случая ?
В момента средната за 7 дни е 1000 случая на ден и 2 смъртни случая на ден.
Ваксинираните са 80% от цялото население.
Най-вероятно отговора е заради ваксината ...

Последно редактирано:
Втори въпрос.
Защо в Дубай имат по 10-20 смъртни случая на ден в най-пиковите моменти от пандемията. А на ден са имали по 2-3 хил нови случая ?
В момента средната за 7 дни е 1000 случая на ден и 2 смъртни случая на ден.
Ваксинираните са 80% от цялото население.
Най-вероятно отговора е заради ваксината ...
Сравни % съотношение положителни/починали тогава и сега... и ще си отговориш.

Горе