biaaro
Well-Known Member
Сега ще кажат, че това не може да се случи, точно както казаха за ваксинационните паспорти.
Сега ще кажат, че това не може да се случи, точно както казаха за ваксинационните паспорти.
Ама то се случва!! На реални хора точно в този момент.Сега ще кажат, че това не може да се случи, точно както казаха за ваксинационните паспорти.
Имаше някакъв подобен, в който се качваха книги на езотерична тематика. Може и още да го има. Аватари някакви своеобразни янтри. Почитатели на мейнстрим конспирации, въобще микс. Д-р Ноке и Мед. сестра Манди май ще се взематОткъде за бога ги вадиш тия все неизвестни за мен бг новинарски сайтове?!
Хем неизвестни хем суперпосещавани...
По-нагоре пуснах видео защо има такава разлика, за БГ по-конкретно.Разликата между 3-4% и 0.1% ми се струва значителна.
Тебе не може ли да зема, че поне готвиш??Д-р Ноке и Мед. сестра Манди май ще се вземат
Аз така и не разбрах защо няма версия 2.0 на ваксините ами натискат да си инсталираш старата версия. С противогрипните нямаше проблем да ги вадят на кило всяка есен.
Бъркаш. Това направиха, юрнаха се да лекуват заболяване по-страшно от Испанския грип. Такива бяха прогнозите съвсем в началото и това беше идеята. Всички го вярвахме, че е така. Но повечето много бързо разбрахме, че тази болест е много далеч от онази (испанската) и всичко е нормално. Разбрахме, че в най-лошия случай си имаме работа с нещо една идея по-страшно от обикновения грип, и то ако приемем статистиките за верни.Странно защо загрижената наука не се юрна да лекува заболяване с много по-висока смъртност, а се захвана с грипоподобна инфекция, която повечето хора изкарват с леки до никакви симптоми.
И фешън дрешки ще ти шие. С мнооого джобчета - минимум 20 от едната страна на ризката и по 5 на всеки ръкав.Тебе не може ли да зема, че поне готвиш??
Скоро и през телефона ще ти искат сертификат, като пускаш мачовете. Че се водиш публика, макар и виртуална.Вече и казината предлагат бонус за ваксинирани... Да се смееш ли, да плачеш ли
Надяваш се и за обяд да ти искат сертификат, ама ще те разочаровам. Нормалните хора са повече от промитите мозъци, така че надеждата е жива.Скоро и през телефона ще ти искат сертификат, като пускаш мачовете. Че се водиш публика, макар и виртуална.
Нищо не се надявам, смея ви се на глупостите.Надяваш се и за обяд да ти искат сертификат, ама ще те разочаровам. Нормалните хора са повече от промитите мозъци, така че надеждата е жива.
Не може, и двамата са обременени..вечеД-р Ноке и Мед. сестра Манди май ще се вземат
Целия форум се смее на теб... Не знам точно кое ти е смешно.Нищо не се надявам, смея ви се на глупостите.
Целия форум се смее на теб... Не знам точно кое ти е смешно.
Майтапа на страна ама на дойче курса дето се мъча... от другата седмица искат ежедневен тест или сертификат за инсталация..Надяваш се и за обяд да ти искат сертификат, ама ще те разочаровам. Нормалните хора са повече от промитите мозъци, така че надеждата е жива.
Някъде в архивите имам ретро версия още от времето на ДЦ++.Имаше няква глупост - розета стоун или нещо от сорта, където хората наистина са го направили доста ефективно да се учи лангуаже
Сигурно го знаеш, но ако не, ще ти пратя кракнационале точно дойче, работи перфе
За какво ставаше въпрос в клипа, че е изтрит ?Сега ще кажат, че това не може да се случи, точно както казаха за ваксинационните паспорти.
„Има връзка между равнището на ваксиниране и способността на икономиката да работи на по-високи обороти, защото най-сериозният фактор да има натиск на цените нагоре е това, че хората и бизнесът имат много пари от подкрепата, която получават, а прекъсването на производството води до недостатък на стоки”, коментира Кристалина Георгиева.
Жена в колата си (в Австралия) се снима с телефона си как е спряна от полицай. Когато полицая идва й казва, че е арестувана за дето е излязла от 5 км зона, взима телефона й и го изключва.За какво ставаше въпрос в клипа, че е изтрит ?