nandibandi
Well-Known Member
То не беше в тая тема.срам не срам плющене си е тва, нещо полезно поне да има в тая тема
То не беше в тая тема.срам не срам плющене си е тва, нещо полезно поне да има в тая тема
Не е ли рано още? Майор Костов казваше, че летните гуми се сменят със зимни, когато сложим зелето в бидоня.Тази тема стана епична. За тенис, футбол, от детската градина кой дублирал профили до плющене се писа. Та и аз да запитам как се прави кисело зеле в бидон?
Ако идеята ми беше заяждане щях да кажа някои други думи и да ги подредя другояче. Усещам ги аз тия неща, има някакво електричество тука, има, има.Тебе не може ли да зема, че поне готвиш??
Не знам. Просто пак усещам завихряне. Аз така си го наричам, но за повече разбираемост го нарекох Vortex.А по въпроса за преражданията какво ти е мнението?
Сигурен ли си, че не се намираш в пералнята? Излез веднага от там!Не знам. Просто пак усещам завихряне. Аз така си го наричам, но за повече разбираемост го нарекох Vortex.
Сигурен съм.Сигурен ли си, че не се намираш в пералнята? Излез веднага от там!
Браво бе Тедка, веднъж и ти да започнеш да използваш логика и да свързваш числата. Ваксинката започна да ти действа добре.Абе що ми се струва, че някой прикрива истинската бройка на заразените? Няма логика при 6-7-8 процента заразени на ден да се увеличават толкова бързо хоспитализираните, то така се увеличаваха в най-голямата вълна. Има нещо неясно този път.
Ако нещо е по-различно в Дания, то не е отношението на хората към пландемията. Ето разходка в Копенхаген на 20 Март 2021:Дания премахна всички ограничения срещу разпространението на Covid-19
Няма да са необходими ковид паспортиwww.actualno.com
Как ще ги стигнем... Никак, защото сме заклети антиваксърчета.
При поставяне на упойката 30-годишната жена изпитала затруднения в дишането и починала по време на интубация.
...
Не е бил направен тест дали е алергична към упойващото вещество преди поставянето му.
Е кво се смееш, Славчев, да не съм го измислил аз това в Дания??? Заради такива като теб ще се влачим още 3 години отвори-затвори.Дания премахна всички ограничения срещу разпространението на Covid-19
Няма да са необходими ковид паспортиwww.actualno.com
Как ще ги стигнем... Никак, защото сме заклети антиваксърчета.
Комунистите винаги са лъгали с данните и са срили информацията. Аз на правителството на Радев не вярвам. Пълно е с болни и карантинирани навсякъде, като при другите вълни, пък 2000 случая на ден. Нещата иришат от далеч, ама все тая…Абе що ми се струва, че някой прикрива истинската бройка на заразените? Няма логика при 6-7-8 процента заразени на ден да се увеличават толкова бързо хоспитализираните, то така се увеличаваха в най-голямата вълна. Има нещо неясно този път.
Сигурно имаш вътрешна информация...Комунистите винаги са лъгали с данните и са срили информацията. Аз на правителството на Радев не вярвам. Пълно е с болни и карантинирани навсякъде, като при другите вълни, пък 2000 случая на ден. Нещата иришат от далеч, ама все тая…