По цял ден всички медии говорят за ваксинация. Последни сме били в Европа, катастрофално положение, даже слушах днес при Цветанка Ризова и Кацаров, който каза, че ако до сега населението над 60г се било ваксинирало на 60-70%, сега нямало да има ограничаващи мерки. За мен Кацаров е лъжец, нагаждач и хитрец. Кацаров преди няколко дни коментираше пред БНР, че в Израел няма починали от Ковид, благодарение на ваксините, при положение че през последните 28 дни , починалите в Израел бяха - 660, в БГ за сравнение за 28 дни - около 900. Но да се върна на процеса на ваксинация. Днес в парламента се коментира бюджет от 10 милиона лева за рекламна кампания. Рекламна кампания за ваксинация??? Ако имаше реална осезаема опасност, хората сами щяха да я търсят тази ваксина. Нямаше да има нужда от маркетингови стратегии за повишаване броя на поставените ваксини. Мен ме смущават местата и начините по които се поставят тези "ваксини" - мобилен екип на входа на Морска градина, Варна; в моловете; пред Метро, срещу ваучер от 20лв!!. Къде останаха санитарно-хигиенните мерки и изисквания? Това да не е реклама на Кока Кола, да ти раздават кенчета на входа на Морската градина. За какво говорим?