Krumov
Well-Known Member
Все симптоми на грип, но няма как да бъдат убедени ковидите...болят ме мускулите, лепне ми кожата, очите яко ме болят
Все симптоми на грип, но няма как да бъдат убедени ковидите...болят ме мускулите, лепне ми кожата, очите яко ме болят
Вземи си един тест от аптеката. Не са скъпи като pcr. Ако не си правил тест не казвай, че си болен от Ковид. Имах доста познати наскоро болни не от ковид а от друг грип.Да бе, а до като отида наеш колко нерви ше изхаба, а там гаранция ще вдигна некой скандал Па и знам ли, уж тестче-местче.., па взели ми вкарали некво жевотно - зъл шпионин ахахаха
Ич не искам да убеждавам който и да е, да се оправат За сега ми е добре - болят ме мускулите, лепне ми кожата, очите яко ме болят (ма то мое и от цветовете на форума да е..) уеко съм зашаматен (ма то пак мое да е от глупостите у форума..) - идилия Ше видим след 2-4 дена, че некви го дават тогава било кулминацията, щото имало кашимерийски набег на бързо-множащи се изчадия към дробовете.. Сми до тогава не ги усещаш. Само че тия лумпени не знаят там на каква катранена гня ще се натъркат и най-вероятно ще дадът фира в бързината
Ама ако дое некоя кака знойна да ми земе кУрона тест у дома, ще се прежалим.. и без тва никоя не ще да дойде и вече се чудим за една с хайдушко провикване, въпреки че можело да ми падне имунитета и за сега се въздържам
това какво животно си изобщо няма никакви значение. Много хора си създават такива илюзии. Това е като да кажеш както като ме тресне инфаркт, автоимунно заболяване или нещо и да кажеш знаеш ли какво животно съм. Вируса влиза и си върши работата и въобще не го в грижа какво животно си. Не казвам, ме ковид е толкова , но изказването е същото като да кажеш, ако се заразиш от ебола какво животно съм. Така че най-вече късмет. Късмет колко вирусен товар и как имунната система ще реагира.И бре.. само не разбрах - така си чел, така си чувал, така си виждал, така ти се иска.. или просто съвет, който всъщност аз сам съм си дал в поста над твоя или просто трееше нещо да напишеме.. щото иначе излиза - чисто злорадсто
Не бери грижа за мен, немаш си и мънинка идея кво животно съм, ще го опоскам тоя куц вирус са се парцалите
И по какво реши, че съм част от статистиката от убитаците около тебе? Страшен плющач си на кбд..и толкозСвидетел съм. Или почти не го усещат, или го карат ей така средностатистически, или отиват в болницата. М/у първия и втория вариант изглежда няма много междинни. Ти засега си от втория.
И по какво реши, че съм част от статистиката от убитаците около тебе? Страшен плющач си на кбд..и толкоз
Ентера, Друго имах предвид.. Не че съм орангутан или горила, а че съм достатъчно Ентелегентен да се оправя с един вирус. Оправял съм се сам с доста по-сложни неща, оправял съм и бая бройка други хора... ама нема се разкривам, щото съм далеч от стандартното поьорство за форума - преобладаващо Големоустници
ОК ще видя тия тестчета днес да взема за твое успокоение Какъв да взема, дай линк, че си по-светнат по темата? Да не ме избръмчат с някви китайски глупости
Само да не вземеш да пийнеш някоя Кола преди това, че тия тестчета реагират доста положителноОК ще видя тия тестчета днес да взема за твое успокоение
Имах доста познати наскоро болни не от ковид а от друг грип.
Ти да видиш, изведнъж грипа пак влезе в игратаНяма значение дали е Ковид или грип.
Да бе, умнико, нали хората вече щъкат свободно, затова се появиха и другите болести. Аз лично изкарах два пъти ентеровируса. Добро утро!Само да не вземеш да пийнеш някоя Кола преди това, че тия тестчета реагират доста положително
Ти да видиш, изведнъж грипа пак влезе в играта
питай в аптеката и на кой ден от синптомите е най-добре да се направи. Но го направи на който и да е. Аз още нямах симптоми като ми даде положителен. Ако са бледи чертичките пак е положителен. Ако не можеш да се свържеш с личния а имаш Ковид може да пишеш в групата “медицински съвети при COVID-19 у дома” там отговарят само лекари. Моя съвет като не съм лекар е, че ако имаш ковид може да вземеш цинк, витамин ц и витамин д3 на спрей за уста.И по какво реши, че съм част от статистиката от убитаците около тебе? Страшен плющач си на кбд..и толкоз
Ентера, Друго имах предвид.. Не че съм орангутан или горила, а че съм достатъчно Ентелегентен да се оправя с един вирус. Оправял съм се сам с доста по-сложни неща, оправял съм и бая бройка други хора... ама нема се разкривам, щото съм далеч от стандартното поьорство за форума - преобладаващо Големоустници
ОК ще видя тия тестчета днес да взема за твое успокоение Какъв да взема, дай линк, че си по-светнат по темата? Да не ме избръмчат с някви китайски глупости
Що пък "вече", кога са спирали да щъкат свободно?Да бе, умнико, нали хората вече щъкат свободно, затова се появиха и другите болести. Аз лично изкарах два пъти ентеровируса. Добро утро!
Аз пък по-идиотско изказване скоро не бях чувал. Опитва се да го изкара все едно всички сме се вторачили в процентите и чакаме да станат 100% за да излезем от вкъщи. Много, ама много се е объркал."Ако ние продължаваме да се държим като идиотите на Европа, ще си ударим страшно икономиката и туризма. Догодина никой няма да иска да дойде в България, ако държим 20-30% имунизации на фона на 70-80%, 90% в Дания. Просто хората ще избират безопасни места, каквото ние няма да бъдем. Така че когато някой говори за икономика, да отчита и този факт"
Главен герой си в твой измислен сериал, не си от статистиката.И по какво реши, че съм част от статистиката от убитаците около тебе? Страшен плющач си на кбд..и толкоз
Тия бг проценти не ги ли коментирахме вече много пъти?моя справка:
В Израел за последните 30 дни смъртността е 0.30%, а в България за последните 30 дни е 4%
Няма отрицателен е С тия глупавите клечки дет си ровиш по сливиците и надоле.питай в аптеката и на кой ден от синптомите е най-добре да се направи. Но го направи на който и да е. Аз още нямах симптоми като ми даде положителен. Ако са бледи чертичките пак е положителен. Ако не можеш да се свържеш с личния а имаш Ковид може да пишеш в групата “медицински съвети при COVID-19 у дома” там отговарят само лекари. Моя съвет като не съм лекар е, че ако имаш ковид може да вземеш цинк, витамин ц и витамин д3 на спрей за уста.
Интересно ми е на мен това което чувам и това което виждам..
чувам че много малко са ваксинираните..
от друга страна.. няма човек който да познавам и да не е ваксинират.. говоря за над 40+ години.. аз съм от Хасково и тук в града и в селата които ходя над 90% хората над 40+ години са ваксинирани..
незнам къде не се ваксинират хората..