Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Добре, при така поднесен сюжет, могат да се направят някои аналогии. Това обаче не означава да отиваме в крайности и да твърдим, че двата вируса не съществуват, а инфектирането на хора с тях е измислица/лъжа.
Пак тия вируси. Омръзна ми от вируси. Вируси, вируси, вируси.

Не е въпрос дали съществуват вирусите в двете ситуации, или не съществуват в двете ситуации. Цаката е да убедиш обществото, че има нова болест и за тази болест е отговорен еди кой си вирус, бацил, извънземни или все тая какво. Според Кари Мълис, убеждението че има такава болест СПИН е тръгнало просто така - казали са, че Хив причинява СПИН, това мнение е било прието без възражения, и колкото повече време минава, толкова по-твърдо става убеждението. В един момент ако някой дръзне да провери обратната теза, просто бива обявен за конспиратор и луд учен, и с това се приключва проверката. Малко като при религията.

Убеждението, че има такава болест Ковид тръгва разбира се от Ухан, с всичките падащи по улиците хора. Веднага се затвърждава с прословутия PCR тест, удобно наречен "златен стандарт" още в самото начало. За още по-сигурно беше спретнат геноцид на хората в Италия и Испания, които избиха в газовите камери... имам предвид вентилаторите.

И сега колкото повече време минава, толкова повече се отдалечаваме от първите дни на короната, и толкова повече свикваме с мисълта, че писоара наистина ти казва дали имаш коронавирус или не. Все по-трудно става да се докаже обратното, уликите изчезват, дори самия вирус удобно изчезва през няколко месеца за да се трансформира малко по малко в добрия стар грип. Само след няколко месеца тези Алфа, Бета, Гама, Делта и Омикрон ще бъдат просто страшни думи от миналото. В книгите ще пише - между 2020 и 2023 (да кажем) имаше пандемия от коронавируси Алфа, Бета... Върви докажи, че ги е нямало, или дори че ги е имало. Пак казвам, това ще стане до месеци, а какво остава за праисторическия СПИН, случил се преди почти 40 години.

Хив ще си остане официалния причинител на СПИН и коронавируса ще си остане официалния причинител на Ковид. Ние ще си останем лудите не-учени, конспиратори и антиваксъри. Защото медиите така казват, а каквото казват медиите се превръща в закон.
 
Удобен момент да припомня това:

Само 3 минутки е, а обобщава всичко :)

EDIT. Сега като го гледам пак, разбирам че човек трябва да може да разбере психологията на масите, за да може въобще да се съгласи в някаква идея, която за обикновения човек звучи налудничаво. Ние не сме учили такъв вид психология, а вероятно са рядкост и хората, които въобще знаят, че има такова нещо. Но си е legit наука, с която сещайте се кой се занимава - хората, на които работата и възможностите им са да контролират масите.

EDIT 2. Медицинските работници вероятно са сред хората с най-слаби възможности да вникнат в този вид психология, все пак работата им е да спазват протоколи.
 
Последно редактирано:
ааа и мен ме няма, само дето третото око се захласва от време на време :D

Мда, няма вече грип, беше успешно заместен от Ковид :) Покрай него се отвориха бая ниши ;) Най-очевадната е възможността за фул контрол, просто наистина е очеизвадно. Ще видим само зарад тези експерименти, колко народ изобщо ще остане за контролиране :D:D:D
 
Не съм влизал в темата скоро. Според мен тук се натрупа много негативна енергия.

Сигурно беше пресилено когато ви казах, че умолявате да ви контролират и водят за носа. Направо оставям всички по-сложни положения, това че толкова лесно, бързо по брадатия принцип на разделяй и владей стават нещата си е достатъчно основание доста хора да се изпокарат като мастии.
Всеки си има епизодични отклонения, но как точно хора за които се предполага, че имат достатъчно опит в онлайн комуникацията и по-специално са минали през форум и крамоли не са ги превъзмогнали?
 
Мда. За съжаление това го има във всички градове, просто рядко става публично. Лекарите станаха мизерни заплатаджии, работещи по 8 ч. без да им пука за човешкия живот.
Профанизираха обществото с това постоянно повтаряне "лекари". Мисля, че министъра направи добър коментар по случая. Специално в Бърза Помощ лекарите са една малка част от цялото нещо. Аз ще ви кажа какво точно каза, но по-директно. Промяната на самата конструкция, доведе дотам, че човек с нулева подготовка и по-скоро административна подготовка, отколкото медицинска е поставен на позиция, която на един лаик му изглежда административна, но тя е медицинска.
Ние първо нямаме логистика, няма линейки, няма персонал. Бърза Помощ не е просто транспорт, повечето човешки животи се спасяват още от медиците в Бърза Помощ. Обаче това не стига, ами я направиха и поликлиника, където отиваш например да ти сложат ТАП.
Почти всичко е сгрешено. Лапат личните лекари, а профаните обвиняват Бърза Помощ.
Сериозно ли е в големи градове като Бургас, Бърза Помощ да е локализирана на само едно място.

Тази тотална деградация няма как да не засегне и качеството и в Бърза Помощ. Как тези фронтоваци могат да бъдат стимулирани, едно на ръка ниско платени, две няма "свежа кръв", три няма уважение, четири няма достатъчно техника, пет разиграват ги като маймуни, катерят се по линейки в студ и пек, докато личния лекар, шефчета на параванни болници смучат по здравната каса зад бюрото.
 
Последно редактирано:
Стойнеф: "Така, че мили мои не се ласкайте, че с четене на разни тъпотии и гледане на видеа в тубата ще станете свободни."

Остава мистерия кой е тоя принцип според който нямало съществено противоречие м/у мнението на Стойнеф, че публикуваните от мен неща били тъпотии, и самите публикувани от мен неща...

(Без да споменаваме, че на "Много ми е забавно как някои хора решиха че с ковид ни управляват, манипулират и не знамси още какво..." на Стоп изобщо не се реагира от човек...който има поне 1000 поста в точно обратната посока. И това е мистерия.)

Абе, живи и здрави всички и да илядим!:)
Не знам какво е имал предвид Стойнеф. Не е прав от гледна точка на това, че конспираторските истории не трябва да се гледат.
Ако е някакъв конспиратор, не знам. Аз съм гледал и гледал, чел и чел, писал и писал. За мен няма смисъл да ги гледам. Принципите са същите. Който не ги знае, обаче може би трябва да ги види.
Ето, мен ме няма от няколко дни и темата се нашари. Стана цветна.
 
Истината е, че имунитет след преболедуване почти няма, а те раздават зелени сертификати на килограм. Аз отново съм с положителен тест и зле физически, а го изкарах към края на миналата година. Евентуално човек ако се ваксинира ще издържи с някой месец повече и пак е на легло в болница. За мен лично най-доброто решение си е ограничаване на заразата, докато дойде лятото и се кротнат нещата и така до намиране на истинска ваксина или лекарство, а не сегашните ментета.
Скед преболедуване е логично да ти се засили имунитета към сродни заболявания. Вирусът дали е изтърван или нарочно пуснат не е естествен напълно. И затова някои парадигми, че за да живее трябва и хората да са живи, за да има среда приемник не са толкива сигурни в случая.
 
Линейки има персонал няма,


Анкетата донбре показва нагласите - надявм се БТВ са я излъчили да е ясно какво мислят хората
И линейки няма.
 
Последно редактирано:
Именно, щом д-р Джон заобръща палачинката, значи работата ясна.
Иначе нЕма проблем, ако е подлъгал маса хора да се прежалят. Важното е работата да е ясна. ;)
 
Иначе нЕма проблем, ако е подлъгал маса хора да се прежалят. Важното е работата да е ясна. ;)
И ти ма подлъга да не са ваксинирам ама не съм тръгнал да ти държа сметка, да?

Пък си най-обикновена сестра - даже "мед." не си.
 

Горе