Я пак си изясни за себе си - тия 15 милиарда хора ли са или какво?
Аз това съм го казвал и преди - при положение, че имам приятели дето се набодоха, предпочитам това да не им е смъртна присъда. Но нямам против ако ти гушнеш букета. И да, пикня е, маймунска при това. Дори с тази пикня в кръвта няма да се отървеш от температури, главоболия, кашлици и сополи в следващите години.
Е, щом антиваксъра казва - значи е така - двамата 'специални' със Сметалото - ги разбирате нещата. Ония му се привиждат хора и тормоз, а ти блъскаш лъжи и пропаганда, от страница 1 , нито едно от които не стана реалност. И пак ти казах - как ще наричаш ваксините - изобщо не се отразява на това как се аргументираш - и лимонада ги зови - и обяснявай как ти не искаш нещо си - на никой не му пука, щото мнението ти по въпроса е колкото и мнението на Сметалото - никакви аргументи, и писаници, като че ли имате покритие да се изказвате за ваксини и да давате оценки - ТА ВИЕ СТЕ ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят. Няма статистика по света, в нито една държава, където най-лошо образованите и малоумни - да не са мнозинството антиваксъри и асоциални утрепки, които смятат, че с 10 статии по темата, може да оборва цялата медицинска общност по света и да простеят и да се подиграват на науката. Най-негодните в обществото и като образование, и като статут - ще оборват научни пейпъри и ще спорят с медици - като не разбират нещо - значи не е възможно да се случва. И мина 1 шибана година откакто има ваксини - и още чакам антиваксърските мозъци - да споделят какво съдържат ваксините, което е вредно и е поставено нарочно, за да умори населенито. На тоз горния АсеасРоа - няма нужда и да знае какво съдържат - на не го му прилича на ПИКНЯ - значи не стават - вредни са - "пък какво имат, как го имат, кои ваксини го имат - това не можем да обясним, но прилича на пикня, значи е отрова и вредно - вервайте ми" . Направо да те пишем доктор, и да ти даваме да полагаш клетвата - ще учиш 7 години, и специализираш 3. Най-смешното от всичко е, че всичките ви простотии дето ги пускате от нчалото на темата - сте преубедени и няма как да ви се промени мнението в никакъв случай.
Хора отделящи толкова време, да си помислят дори, че могат да се изказват по-добре от лекарите, при положение, че антиваксъри - единствената оправия за такива като вас е такъв ковид да хванете, че да се задавите с дробовете, и да ви трантутят по отделенията 1 месец, и който оцелее - оцелее, щото и двамата сте вулгарни и неграмотни и ако не ви остави на косъм ковида - друг шанс за оправия нямате според мен.
Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците, щото ваксините са Пикня и то маймунска - щом антиваксъра го е казал - няма как да не е вярно - все пак за да се зовеш антиваксър, се изисква четенето на доста материали във фейсбуук.
Та освен гаргара с тедката дето си правим - то май няма друг смисъл от темата - от 2019 всичките бръщолевения и глупости, дето се омайвахте със 'знания' от фейсбуук постове - са в миналото и лъжа. Специално пък ти - ти си такъв експерт по темат, че вчера намери и проблем с ВСИЧКИ ВАКСИНИ - дано не си се напънал много докато размишляваш по въпроса защо има ваксини изобщо - това само антиваксър може да се запита и да не може да си отговори и изобщо да има някакво самочуствие, че разбира какво е ваксина /имунология/ вирус / мутации / щамове. - Утре ще те препитам - ще разкажеш теорията ти, тъкмо да ти се визуализира изцяло в главата антиваксърска.
Последно редактирано: