Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Адвокат Милен Пенев разказва за мащабния доклад на американския Конгрес за произхода на пандемията и мерките, които оставиха отпечатък върху живота на милиарди по цялата планета.

Явно са оставили отпечатък и у вас :)

Явно са оставили отпечатък и у вас :)

Явно не те притеснява изобщо фактът, че бащата на измислените ''мерки'' и локдауни, ръководителят на био-лабораторията в Ухан, от където беше пуснат вируса, многократно доказан лъжец, беше помилван превантивно от дедо Алцхаймер на излизане от бялата къща?

Задаваш ли си въпроса защо демократите го пазят тоя сопол? Каква съдебна отговорност могат да му потърсят? Имат ли доказателства да го направят?

п.с. Знам, че не си запознат със случая, защото избягваш всячески информацията? Аз, естествено го чух у ютуба.. ;)

Точно на излизане от белата къщура Дедо Деменций амнистира ковид инфлунцера Фаучи + целата си рода.
Браво! Много Демократично!

Последно редактирано:
Точно на излизане от белата къщура Дедо Деменций амнистира ковид инфлунцера Фаучи + целата си рода.
Браво! Много Демократично!

Много любопитна практика е това - да помилваш хора превантивно. Че аз след такава услуга мога да изпозастрелям хората по улицата и никой няма право да ме съди?!

То самият акт на превантивно помилване ги сочи с пръст въпросните индивиди. Какво по-силно доказателство за вина?

Най-тъпото е, че след всички доказателства за модифициране на вируси в лабораторията на Фаучи в Ухан, сащ-ците още сочат Китай като създател и разпространител на вируса.

Абе, айфоня китайски ли е?

Президентът Тръмп трябва да обясни. Защо се чувства добре в компанията на Бил Гейтс? И защо подкрепя проект за иРНК ваксини ?

Президентът Тръмп трябва да обясни. Защо се чувства добре в компанията на Бил Гейтс? И защо подкрепя проект за иРНК ваксини ?

В момента просто се преразпределят кинтите.

Сега се хихикаме и се радваме, ама след някой и друг месец пак ше минаваме в опозиция :)

В момента просто се преразпределят кинтите.

Сега се хихикаме и се радваме, ама след някой и друг месец пак ше минаваме в опозиция :)
Само на мен ли прави впечатление, че Тръмп не е това, което беше, също така това, което се очаква да бъде

Който е имал големи очаквания към бай Дончо, да слага монетка под възглавницата за феята на зъбките. Ние пак сме прецакани, но поне знаем, че ни клатят само два пола.

Само на мен ли прави впечатление, че Тръмп не е това, което беше, също така това, което се очаква да бъде
Даже надминава очакванията. Речите му са много забавни - мята бомби налево и надесно.
Ше земат Гренландия, Канада и Панамския канал.
Ще лекуват рака с ИИ.
Ще пратят космонавти на Марс.
И т.н и т.н. все в тоя дух :D

Merck отива на съд заради странични ефекти на ваксината си срещу рак, с която се имунизират деца и в България

Защото всичко е бизнес.

Горе