За това, че които боледува изгражда доживотен имунитет не е вярно.
Bill Phillips Transformation. 51,965 likes · 28 talking about this. Bill Phillips: Bestselling author and fitness pro who has helped millions of people transform their
www.facebook.com
Ето един случай за фитнес инструктур корав мъж, които първия път го е изкарал леко, но втория ... може да видите споделя всичко в профила си, а и може да потърсите в някой новинарски сайт за него накратко.
Знам и за много хора, които първия път боледуват леко, а втория много,много тежко.
Не знам каква може да е причината щом е един и същ човек, една и съща имунна система, едно и също хранене и всичко останало...
Според мен както казах една от теориите ми е вирусния товар + това на кой ден ще се проявят симптомите и през това време да се разпространи вируса изцяло и когато се прояви първия симптом и започне лечение е късно, защото той вече е в цялото тяло. Затова от тези неща според мен зависи, а не колко си здрав, млад, спортинст, хранане и имунна система.
Затова и аз реших да се ваксинирам, защото без значение, че първия път съм го изкарал леко, без значение, че съм млад всичко зависи от вирусния товар и не знаеш колко ще бъде той и как ще се развият нещата - затова има млади,прави,здрави умират и болни с придружаващи заболявания го карат леко.
А за това, че ваксината предизвиква тромби ... не знам ако бях на 50 щях да получа инфаркт тромб или нещо, защото веднага след ковид като ми взимаха кръв като си видях кръвта беше като желе, каша, гъста. А по време на ковид пиех аспирин протект + ентан
Имаше теории от лекари още 2020г. че които е ваксиниран ще кара вируса по-тежко, тъй като има два вида антитела - вируснеутрализиращи и слепващи нещо подбно и трябва вируснеутрализиращите да са повече иначе при заразяване го караш по-тежко и имаше съмнения, че ако ваксиниран се разболее ще боледува по-тежко, но очевидно тези теории на практика виждаме, че не са така. Не се знае при следващ щам и вирус какво ще стане, но... до там ни докараха, че се чудим как да оцелеем за тази вълна, за утре