От: От: Съвет зас пари!
имущество нямам ,коли апартаменти нямам на квартира сам и всичко си е на хазяите!
парите са взети от банка в техномаркет
.Картата изобщо не съм я видял.За какво ми е, но за нея искат пари 2 лв .месечно.
Смси са ми пращали ,ама аз само сам дал домашенн телефон , тогава нямах още джи-ес-ем.Наливаха лихвите първите месеци и кaто видяха ,че няма да платя ги спряха.Почти 2 години не е мръднала сумата.защо? а преди така главоломно растеше сумата Za Хартиен носител пари ми искат и т.н
да бяха ми прехвърлили парите на мутри тогаз ама нещо не смеят щото са в лайната
въпроса ми е
дело за 500 , 1000, 10000 лева сумата за разноските е една и същa,колко e?
И ако има имущество какво - ще му го вземат заради една прогнила плазма...Най първата грешка на човека че въобще е имал вземане даване с такива гадни - изи джетове и нз какви други измислени за кредити дето товарят както могат.Но вече станалото станало за мен да плати още толкова пари си е престъпление.Но ако парите го бият през ръцете да дава...всеки сам си решава.
имущество нямам ,коли апартаменти нямам на квартира сам и всичко си е на хазяите!
парите са взети от банка в техномаркет
.Картата изобщо не съм я видял.За какво ми е, но за нея искат пари 2 лв .месечно.
Смси са ми пращали ,ама аз само сам дал домашенн телефон , тогава нямах още джи-ес-ем.Наливаха лихвите първите месеци и кaто видяха ,че няма да платя ги спряха.Почти 2 години не е мръднала сумата.защо? а преди така главоломно растеше сумата Za Хартиен носител пари ми искат и т.н
да бяха ми прехвърлили парите на мутри тогаз ама нещо не смеят щото са в лайната
въпроса ми е
дело за 500 , 1000, 10000 лева сумата за разноските е една и същa,колко e?