От: От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)
Ти сериозно ли вярваш на оправданията, че процесорите за разплащания, които се ползват от цял свят, са се гътнали точно заради JBP?
Разбирам да беше обикновен шаран, но ти си рибар и знаеш тънкостите на зарибяването.
Не заблуждавай хората! Рестартите са си чисто ограбване - дават матрици на мястото на закупени позиции, матрици които се запъват изключително бавно и рядко, дори да вложиш в тях пари, а ако не вложиш ще ги чакаш да се запълнят следващия век. Тук таме пускат по някоя матрица, обикновено на хора, от които имат полза - такива с активни реферали или с повече инвестиции или зарибители по форуми. Начисляват смешни суми в сравнение с трансформираното.
Ето тук е разковничето на успеха! Докарваш ли активни реферали, ставаш полезен за системата и с теб се отнасят по друг начин. Плащат ти редовно, нямаш проблеми с внасяне и теглене, измамите не те засягат на минус, пускат ти по някоя матрица... Мистър Ман и компания си ценят рибарите и ги оставят да печелят.
Факта, че се налага рестарти показва, че схемата не работи и отвреме навреме се налага орязване на активите на потребителите, за да се се върне часовника назад и да се удължи времето на измамата. Факта, че ти печелиш не доказва нищо. Авторите на всички скамнали HYIP до сега също са спечелили. Сам осъзнаваш, че тия пари не идват от нищото, а са на загубилите, които са многократно повече от спечелилите. Разбирам, че си намерил подходящо поведение за печелене от тия сайтове, което е подражание на създателите на тия програми, но не мисля, че е хубаво да се привличат хора със заблуждаване. Давам ти отрицателна репутация за това, че преди седмица ти направих забележка за промените в сайта, които правят невъзможно с началните $10 да развиеш акаунт, но ти не си редактира мнението.
"Подарените" $10, си ги взимат на 45-я ден, когато натрупаната сума е около $8, а за нова позиция трябват 10 и без да налеят от свои пари в пирамидата, само ще им се радват на екрана. Другото нещо, което не е написано никъде е, че бонуса от 10 и 5 процента за реферали не важат за купената с "подарените" 10 долара позиция. Отчита пари, но никога няма да ги даде. Може би заинтересованите ще попитат защо ги отчита, след като няма да ги получат? Отговорът е елементарен - за да се зарибите и да докарате много реферали, те са градивният елемент на пирамидите.
Вече изчезва. След бруталния рестарт и намалянето на наивниците, дето пълнят свои средства в матриците, професионалните измамници от Just Been Paid предприемат тактически ход, с който опарените ще се увеличат. Решили са да местят програмата на нов домейн и сайт. Вероятно ще го използват да доиздоят хардкор феновете и да офейкат с парите или за печелене на време.
Сега ми хрумна, нали съм твой рефарал, предлагам ти да ме спонсорираш в новия сайт с $40, нещо като оферта за ревю на дейността ти? Ще действам според твоите препоръки и след време ще си избиеш парите, даже ще си на печалба от мен. А след някой месец, като направя ревюто, ползите за теб ще се мултиплицират, даже и зелена репутация ще ти дам. Съгласен?!
Никъде не съм споменавал,че процесорите са се гътнали заради JBP,HYIP-тата също страдаха заради тези промени в разплащателните процесори,много големи HYIP-та скамнаха и повлякоха зад себе си и други програми,които инвестираха в тях.
Относно промяната за безплатната позиция съм я обявил на блог-а ми и всички,които са се заинтересували от JSS Trippler са прочели за нея и знаят за какво става въпрос.Може да се види оттук:
http://hyiptopspot.com/blog/?page_id=53
Абсолютно категорично няма такова нещо,че тези инвеститори с реферали се третират по друг,по-специален начин,това са пълни глупости без никаква основа,откъде го прочете това или кой те излъга?Полза от рефералите има само в матриците,просто се запълват малко по-бързо ако имаш повече реферали и това е логично все някой твой реферал да попадне в матрицата ти и да се запълни по-бързо.
Безплатната позиция не ти дава реферална комисонна?Пак глупости,ти какво искаш да се регистрираш без да си дал и пукната пара,нито един пробит долар
и да вземаш реферали и да печелиш пари,то това го няма и в най-измамните сайтове като опция
.За да получиш пари от реферали трябва да имаш ъпгрейд!Това мисля ти го казах.
Ако реферал закупи позиция с безплатните 10$(не ги тълкувайте като безплатни,а като заем по-скоро,който ще ви бъде взет от акаунта след 45 дни) вие получавате 1$(10% от стойността на позицията).Ако реферал на вашият реферал закупи позиция вие получавате 50% от стойността на позицията или 0.50$.
ScamBux аз съм получил комисионна за твоите реферали 50%,ти няма да получиш,защото не става с трици маймуни да ловим.Коя сериозна програма ще дава пари ей така за доброто просто?Ами то ако ставаше така никой нямаше да инвестира в нея,а само всички да сме си реферали и да се регистрираме от 1000 места...докъде ще докараме положението по този начин?
Това,че аз правя пари от тази програма не означава нищо?
Ами нали аз съм я обявил на сайта ми и на блога към него и съм обяснил за какво става въпрос,споделям опита си със всеки,който се заинтересува.Ти какво искаш да говоря празни приказки безпочвени ли?Ами прекарал съм рестарти,все съм на печалба,имам стратегия и си я спазвам,действам според нея и затова печеля.Иска се малко мислене и обмисляне на нещата,за да работят в твоя полза.
Значи на теб ти отчита рефералите,ами да отчита ти ги не за да се зарибяваш и да докарваш още,а просто ти ги пази там и като си купиш ъпгрейд ще ти плати за тези реферали
Никога не съм бил за мнения,които произлизат от приказки и коментари...като се опариш лично тогава ще е по-добре да споделиш опита си.Не си участвал в програмата,нито си печелил,нито губил...четеш някакви неща и всичко е черно за тебе..еми недей да инвестираш кой те кара,не че имаш намерение.Досега сайта е направил много промени,някои от които са препоръчани от инвеститорите,но не само от тези които инвестират по 1000$ месечно.Тези промени се правят,за да върви напреде програмата,това е истината.
За мен програмата е доказана,всеки може да печели от нея,но не си мислете,че без пари ще станете богати,това просто е абсурдно и противоречи на всякаква логика и нормално мислене.
Относно предложението ти за спонсориране,не ми трябва реклама допълнителна,аз искам да имам само сериозни реферали,с които да работим заедно и естествено,че ще им помагам,правил съм го много пъти досега.Но условието е едно:Да си силно ориентиран към интернет инвестициите,не да чакаш 20 или 40 или 100$ отнякъде да ти паднат,за да започнеш и да не си черноглед по всички точки,даже черногледството да граничи с абсурдност.Не ми е за репутации,не това ми тежи,тежи ми отношението между хората,защо си мислиш,че искам да излъжа някого?Стига с тва недоверие...и стига СПАМ в тая тема,че не остана място за истинските неща,за това,за което наистина става въпрос.
ScamBux май си обладан от някой зъл дух противник на JSS Trippler
(в кръга на шегата).Ти да не работиш за някоя друга конкурентна програма,а