Волен Сидеров: След десет години в НАТО ние сме държава без армия

От: От: От: Волен Сидеров: След десет години в НАТО ние сме държава без армия

Извинявай тогава ще се старая занапред да бъда много по-разбираем за останалите!

Чудесно, значи може нормално да се разбираме.

От: Волен Сидеров: След десет години в НАТО ние сме държава без армия

Защо решихте, че е толкова важно да обсъждате лицето/гражданин В.С.?

Темата не е ли за българската армия? Имаме ли, нямаме ли? Ако имаме, достатъчно ли е, за да имаме цяло министерство? Ако нямаме, заради НАТО ли се случи така, или заради "компетентни" правителства и министър-председатели? Какво стана с граничната ни полиция? Въобще границите ни кой ги пази, или няма нужда?

Относно делата ... много лесно се руши и закрива, но е доста трудно отново да се съгради нещо ... тъжно е, но по-лошото е, че е унизително да нямаме армия, дори заради паметта на всички ни загинали праотци, за да защитават някакъв суверенитет. А дали и кой го мисли е без голямо значение, ако не можа да върне предишната чест и достойнство.

От: От: От: От: Волен Сидеров: След десет години в НАТО ние сме държава без армия

Дай боже всеки му! И все-пак ще е много трудно де, нали се сещаш, че в много моменти се разминаваме в много неща. ;)
Чудесно, значи може нормално да се разбираме.

Операция "червеите" - Ореха също е слухтял

за името на операцията ВЪОБЩЕ няма да говорим - тя само показва капацитета на гея и бея.

съобщи, че броят на подслушваните е надхвърлил 1000, а продължителността е била над 300 дни.
http://clubz.bg/14258-mvr_zapochna_da_potvyrjdava_za_cherveite

нали подслушването беше главен коз (да НЕ кажа единствения) в ръцете на червени боклуци? сега какво се оказа?

Твоя лидер слухти най-много бейби. ;)

Защо решихте, че е толкова важно да обсъждате лицето/гражданин В.С.?

Темата не е ли за българската армия? Имаме ли, нямаме ли? Ако имаме, достатъчно ли е, за да имаме цяло министерство? Ако нямаме, заради НАТО ли се случи така, или заради "компетентни" правителства и министър-председатели? Какво стана с граничната ни полиция? Въобще границите ни кой ги пази, или няма нужда?

Относно делата ... много лесно се руши и закрива, но е доста трудно отново да се съгради нещо ... тъжно е, но по-лошото е, че е унизително да нямаме армия, дори заради паметта на всички ни загинали праотци, за да защитават някакъв суверенитет. А дали и кой го мисли е без голямо значение, ако не можа да върне предишната чест и достойнство.

Армията струва скъпо.

Ти готова ли си да плащаш допълнително по 100 лв на месец за издръжка на голяма и боеспособна армия, примерно?

Затова влязохме в НАТО - да намалим разходите за отбрана.

Ако не беше тая откачалка Путин и войната в Украйна сигурно щяха да са още по-малки разходите за отбрана. Ама сега заради него ще ги качат и ще постегнат малко редиците.

Не говори глупости, ние дори не покриваме натовските изисквания. Пари не се пестят, парите се отклоняват и крадат. По-добре държавните пари да отиват за нещо, което евентуално ще ти е от полза и което дава хляб на цяло съсловие (военните), отколкото да потъват в нечии джобове. Турция и Гърция са в НАТО, а са с големи армии и въоръжени до зъби.

И да, предпочитам военни пред раздута държавна администрация с хиляди безполезни чиновници. Последните месеци се сбъсках с чиновническа олигофрения от няколко различни места и си мисля, че ако аз имам такива служители, просто няма да оцелеят повече от седмица.

виж как проруските бунтовници вече толкова време контролират една значителна част от Украйна
а терористите от ИД с малко помощ контролират огромна площ, че дори си измислиха и име на държавата

Не само размера е важен :) важно е да имаме армия - няма значение, че е малка. Ще дойдат и по-добри времена!

От: От: Волен Сидеров: След десет години в НАТО ние сме държава без армия

Ще дойдат когато лидера ти легне на два метра под земята!
виж как проруските бунтовници вече толкова време контролират една значителна част от Украйна
а терористите от ИД с малко помощ контролират огромна площ, че дори си измислиха и име на държавата

Не само размера е важен :) важно е да имаме армия - няма значение, че е малка. Ще дойдат и по-добри времена!

Ще дойдат когато лидера ти легне на два метра под земята!

това ли е единствения начин бсп и турците да спечелят изборите? :lol: много сте ми жалки

това ли е единствения начин бсп и турците да спечелят изборите? :lol: много сте ми жалки
Съмнявам се и тогава да спечелят. Все пак колко вече избори победа нямата , ама пък се считат за морални победите :D Изкуфели хора...

Герберската хунта се радва на окраденото и на спонсорското дарение от хамериката!!!
Ще ближете рани ама много яко и то много скоро!!!

Герберската хунта се радва на окраденото и на спонсорското дарение от хамериката!!!
Ще ближете рани ама много яко и то много скоро!!!

Нали зимата щеше да падне правителството ? Що не протестираш? Ходи хвърляй снежни топки по парламента :D Да видим пак автобусите с бабки , дето лятото бяха контра протестъри :D

Щото тиквата освен дъжда можел да спира и снега.
Нали зимата щеше да падне правителството ? Що не протестираш? Ходи хвърляй снежни топки по парламента :D Да видим пак автобусите с бабки , дето лятото бяха контра протестъри :D

Щото тиквата освен дъжда можел да спира и снега.

само за него говориш - знам, че му се кефиш...
кажи нещо за гея или бея де... бойко та бойко...

Бея е бей какво да казвам за него???
само за него говориш - знам, че му се кефиш...
кажи нещо за гея или бея де... бойко та бойко...

Що не пуснаха обява с Волен,с Данчо Ментата,или дори с Янето,ами пуснаха с едно нещо,дето мяза на друго нещо...
Ето ви бизнес ниша,с Баце ще вървят най-много... :lol::lol::lol:
http://www.blitz.bg/news/article/318488

Не говори глупости, ние дори не покриваме натовските изисквания. Пари не се пестят, парите се отклоняват и крадат. По-добре държавните пари да отиват за нещо, което евентуално ще ти е от полза и което дава хляб на цяло съсловие (военните), отколкото да потъват в нечии джобове. Турция и Гърция са в НАТО, а са с големи армии и въоръжени до зъби.

И да, предпочитам военни пред раздута държавна администрация с хиляди безполезни чиновници. Последните месеци се сбъсках с чиновническа олигофрения от няколко различни места и си мисля, че ако аз имам такива служители, просто няма да оцелеят повече от седмица.

Те пари се отклоняват и се крадат от всички сектори.

Армиите са почти безполезни в днешния свят освен ако не искаш да изградиш общество като ИД - примерно или пък ако не граничиш с тях - както Турция.

Виждаш Украйна квато и армия да има не може да се противопостави на Русия. Ние квато и армия да имаме не може да се противопоставим на Турция - просто щото те са 10 пъти повече като население.

Светът все повече става глобален и не се воюва за територии, а за други неща и там не играят армиите, а съвсем други неща - като технологии, обвързаност и пр. Ако не броим разбира се - Путин и ИД. Тея живеят още в 19 век. :lol: :lol: :lol:

Няма да си ги купя :-o :D
Що не пуснаха обява с Волен,с Данчо Ментата,или дори с Янето,ами пуснаха с едно нещо,дето мяза на друго нещо...
Ето ви бизнес ниша,с Баце ще вървят най-много... :lol::lol::lol:
http://www.blitz.bg/news/article/318488

Армията струва скъпо.

Ти готова ли си да плащаш допълнително по 100 лв на месец за издръжка на голяма и боеспособна армия, примерно?

Затова влязохме в НАТО - да намалим разходите за отбрана.

Ако не беше тая откачалка Путин и войната в Украйна сигурно щяха да са още по-малки разходите за отбрана. Ама сега заради него ще ги качат и ще постегнат малко редиците.

Сигурно струва скъпо, аз не съм написала нещо различно, а само че това, което сме имали, колкото и да сме "плащали" допълнително на месец по някакъв начин ни е определяло като държава със "статус", а не просто като заградена територия.
Много интересно, как влизането в НАТО би намалило разходите за отбрана? Те ще ни подаряват оръжия и самолети? Ще обучават българи по базите си безплатно просто щото сме в НАТО, така ли? Влизането в НАТО беше ... при едни условия, а аз не съм много сигурна че те се изпълниха и изпълняват. Ако всички държави влизащи в НАТО по този начин си "стягат редиците" баси НАТО-то.
И ако толкова тези разходи са ти тежали на твоя бюджет и домакинството ви, направи ли си другата сметка, колко са останали безработни и по-важното (!) къде и в какво отидоха всички тези спестявания от лошата армия по съветски модел? В магистрали? В МОЛ-ове? Чудесно просто ... доста опряхме дъното за съжаление и скоро няма да мръднем от там с подобни нагласи като твоята, но карай, както казват в един филм: The Damage is done!!!

Горе