и аз в началото чаках 2-3 месеца..исках няколко пъти този пин..Дано не е проблем, че пиша в тази тема, но и аз имам въпрос за Adsense. От 26 дни чакам "картичката" с пин-а, колко време обичайно се бави, да чакам ли още или да генерирам нов ?
По-добре сега ги смени, защото ги променят един път в месеца. И аз така сменях, и чаках цял месец да захапе.
Влез в първото чейндж бюро, което може да плаща с Western Union и виж имат едно табло, на което е написано какъв формат на имената се приема.
Иначе няма грижи, супер лесно и удобно е и не плащаш рекет на банките за чека.
Съветвам те да не се занимаваш с тях повече. Или ако все пак искаш да рискуваш може да пробваш да си отвориш сметка на името
на друго лице (да си регистрираш нова фирма, да ползваш за целта някой роднина). Забрави обаче да ползваш същите сайтове, защото пак ще ти затрият акаунта.
Ако им пишеш по този начин (изречението с малка буква, интервал преди запетая, липса на интервал след запетая, липса на точка в края на изречението) само ще си затвърдят мнението за това, че си съмнителен.
някой може ли да ме посъветва какво да им пиша на адсенс ,защото ми спряха сметката даже незнам защо
Ти не пробва ли вече няколко пъти да си възстановиш акаунта? Беше пуснал и тема по случая.
неможах да разбера за кое говориш ?
не незнам какво да пиша не разбирам от английски
Изречение се започва с главна буква. Пише се "не можах", а не "неможах". Интервал не се оставя преди препинателен знак. Съобщителното изречение завършва с точка, а не с въпросителен знак.
Възможно е да пишеш на български език. Но ако им пишеш така, както пишеш по форумите, доста вероятно е да си затвърдят мнението, че си опасен за рекламодателите им.