Давай в русия, селтако.
Русия и ти сте една работа. Човек непостигнал нищо с живота си. Дядо ти се обръща в гроба, като гледа как не градиш нищо, а едвам съумяваш да опазиш къщата, дето той е направил :clap:
Толкова съм направил за тая къща, че ако беше ти нямаше да ти стигнат два живота, разбра ли, СЕЛЬО?!
Казах каквото имаше да казвам. Човека се обръща в гроба от срам какъв нещастник си излязъл.
Русия и ти сте една работа. Човек непостигнал нищо с живота си
Виждам аз иам само червени точки в форум преприемач.ком... АЗ най-препдприемчивия и най-работния имам само негативно.
Ни Моа....
Тоя пичага от къде можеш да си сигурен, че е дори на 16г. и се вкарва във филмчета всяка вечер. Колкото и да си прост, има едно нещо и се казва граница. Като стигнеш до тази граница трябва да ти светне лампОчката и да се усетиш. В противен случай (както сега) единствено ставаш за смях. Четох ви и в началото наистина си помислих, че имаш нужда от това, което пишеш, но май не е така.
Вместо да пийнете по една биричка, гледайки финала вие се обиждате на майки като каруцари.
Ся ясно ли Ви е що държавата ни е пълен фарс?
Питах културно въпрос, отговорихте ми с това как майка ми се крачела... И какво стана - пълно мазало. Правете си изводи.
Градът ми не е от най-малките води се 100-110 000 души.
Ето казвам ти, в моя район 50 на 100 са турци от ТУРЦИЯ и не знаят български, 20 на 100 са цигани, и 30 на 100 са българи. Оня ден пътувам и влизам в един хранителен магазин и искам едни цигари - продавачката ми казва "Кажи ми на турски и ще ти дам"...