Бях убеден, че събитията ще се повторят на 100%, обаче пред вид изказванията може и да не се случи.
Иначе се развиваше точния сценарий, при който Бойко утепа всички. Тройна коалиция. Той бивш, но гневен член при царя, народа бесен на подобно управление (десни, леви, малцинства) и хоп боката се възползва и взе народния гняв с над 50%... те така почна всичко
Сега мислех за 1/1 изпълнение: Нинова разочарована и лабилна, Бойко шубе, че няма да си изпълни ангажиментите, Карадайь му е абсолютно все тази..
Нова тройна коалиция, има логика, всеки иска да участва в управлението, и ще участва. Единствена опозиция - Слави. Така управление 4г. - естествено пълна мизерия, гняв народен и 100% повторение на събитията. - Избори, Славун срещу тройката и съответно ги измита с над 50%
Обаче Нинова е категорична, че няма да се коалира с Герб. Но ако питате Герб, те ще й обещаят и звездите за коалиция, ще свалят Гешев ако се наложи, дори Бойко ще се откаже от лентите и джипките - гаранция. ДПС са ясни били винаги, те винаги са за промяната и по-доброто.., така че Бойко като размета скъпоплатените ПР-и специалисти (да успокоят народните страсти), малко фандъци тук-там и хоп - реално имаме новата тройка милееща за България.
Да си кажа честно, малко ми се иска такъв вариант, защото може да е след още 4г, но със сигурност това тотално ще ги изхвърли всичките. После остава само да се молим, Славун да не стане Бойко2, както се разказва в предишната приказка
За мен друг сценарий за сегашно правителство - няма. Остава варианта с нови избори на есен с песен, нови възможности за някои от подценилите сегашните, нови връзки и приятелства до тогава... и най-много Славчо вместо да вземе повече, може да изяде хептем дървото