biaaro
Well-Known Member
Ейййй, 180 бона за новия сайт на парламента, добре ли е?
Е малко е, доскоро толкова даваха за фейсбук страница. Кой го е поръчал и кога?
Ейййй, 180 бона за новия сайт на парламента, добре ли е?
Само тая тема не отваряй, че какви безумици се направиха за 10 години не е истина. Във форума има поне 10 теми за измамите на гроб със сайтове за милиони, фейсбук страници за няколкостотин хиляди лева, златни тоалетни и сума още неща.Интересно е да видим изискванията от поръчката. 2010-та бяха над 500 страници за тогавашния сайт.
Нямаше ли някакво туристическо лого, което струваше над сто бона или нещо такова? Беше нещо фрапиращо
Логото все пак напомня за яйца на очиСмятай, щом 1.6 милиона отиват за некво лого, за какви пари и злоупотреби става дума в инфраструктурата.
Имате дата на новите избори, правете нова тема. @Blinky тая в коша... или поне ключ.
Еми тя е един вид в кофата. Ако мислите, че политиката тук, както се обсъжда, не е втора Кофа за този форум. Не само се стига до крайности, но и такава ни е като цяло политиката, ако може да се нарече така това тук.Имате дата на новите избори, правете нова тема. @Blinky тая в коша... или поне ключ.
Ти очакваше да ѝ шибне два шамара ли?Как започна изчегъркването на мутрите.
Виж файлът 21423
Ти очакваше да ѝ шибне два шамара ли?
Днес имам рожден ден. Най-големият подарък, който получих е освобождаването на премиерския пост от най-срамното петно в новата ни история. Дано никога повече държавата ни не пада толкова ниско. Никога!
Честито, ама трябва да намираш одухотворение в съзидателните събития. Иначе ще заприличаш на Цола Драгойчева след народня съд: "Никога в живота си не съм спала толкова добре, както в утрото на екзекуцията"Ти очакваше да ѝ шибне два шамара ли?
Днес имам рожден ден. Най-големият подарък, който получих е освобождаването на премиерския пост от най-срамното петно в новата ни история. Дано никога повече държавата ни не пада толкова ниско. Никога!
Мерси.Честито, ама трябва да намираш одухотворение в съзидателните събития. Иначе ще заприличаш на Цола Драгойчева след народня съд: "Никога в живота си не съм спала толкова добре, както в утрото на екзекуцията"