Видях я по телевизията. Веднага ми създаде впечатление на високо квалифициран специалист и дълбоко ерудиран човек ...По всички коментари под статии във фейсбук, псуват въпросната жена, че е калинка, гербаджийка и всякакви гадости а тя нито е член на герб нито е тяхен симпатизант...
Да си припомним качеството на работата на хората, които се хвалят пред овцете най-вече с инфраструктурните си проекти: https://www.capital.bg/politika_i_i...riia_grafa_ima_nujda_ot_remont_na_remonta_na/Еййй, бях забравил с какви калинки е пълно и в Столична община, където за последните 10 години потънаха милиарди. Сега пък е-системата за детските градини не работела.
https://www.mediapool.bg/zaradi-gre...klasiraneto-za-detski-gradini-news321802.html
Язък за милиончетата, дето изчезнаха и там. Типична герберска история
Той Ангелов не знае, че кой ли би могъл да знае...А бе някой знае ли какво стана с фурмите
Незнам дано не съм лош пророк! Но това което се случва е потресаваща злоба и омраза дори.
ÐивÑаÑа ÑеÑка на ÐÑлгаÑÑкаÑа агенÑÐ¸Ñ Ð·Ð° инвеÑÑиÑии: СÑамен Янев наÑÐ»Ñ ÐºÐ°Ñо мÑÑÑа и ме изÑиÑа - ÐолиÑика - Ðовини Ðг
Novini.bg - ÐкÑÑалниÑе новини - новиниÑе Ð¾Ñ Ð´Ð½ÐµÑ Ð¸ поÑледни новини Ð¾Ñ ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð¸ ÑвеÑа. ÐнÑоÑмаÑÐ¸Ñ Ð·Ð° най-важниÑе ÑÑбиÑÐ¸Ñ Ð² ÑÑеÑаÑа на полиÑикаÑа, ÑоÑбизнеÑа, ÑпоÑÑа и ...novini.bg
По всички коментари под статии във фейсбук, псуват въпросната жена, че е калинка, гербаджийка и всякакви гадости а тя нито е член на герб нито е тяхен симпатизант...
Иначе - служебният министър обеща, че от днес приходната агенция (с новият си шеф Румен Спецов) ще обърне погледа си към големите данъкоплатци и ще "се махне терора върху малките". Фокусът щял да бъде и върху тези компании, които ползват държавен ресурс - през обществени поръчки или концесии например, както и към техните подизпълнители. Анализът показал изключителни липси при събираемостта в този приходен сектор.
Последната официална версия е, че са раздадени на братята мюслюмани за рамаданя. Предишната на "бай Иван" е "продадохме ги на печалба". Ба ли му майката последно какво е станало с тая хуманитарна помощ.А бе някой знае ли какво стана с фурмите
За ГЕРБ корупция е всяка далавера, в която не участват те. Когато избирателите скочат срещу тяхното ОПГ, това е преврат!
Аз викам да си остане за постоянно, че следващото не се знае какъв зян ще бъде...https://dnes.dir.bg/politika/uvolne...-kostov-veche-ne-e-shef-na-agentsiya-mitnitsi
Това ми е любимото служебно правителство до момента. Мощно бой
Аз викам да си остане за постоянно, че следващото не се знае какъв зян ще бъде...
На мен единственото, което не ми хареса, без да имам някакви конкретни мотиви е, че замениха калинката от инвестициите с друг кадър на тиквун. Не го знам какъв е, но щом е бил зам. министър в последното правителство на фончо, едва ли е много читав. Дано да греша за него, но като цяло посоката е вярна. Пълно изчегъртване на тумора, за да започне оздравяването на страната.Има такъв вариан, вече се намекна няколко пъти. Няма да се учудя Славчо, като първа политическа сила, да предложи служебното правителство. Така или иначе, те няма как да извадят подобни кадри. Иначе не съм вярвал, че ще се случи това, което се случва. Радев великан! Голям късмет с него!
На мен единственото, което не ми хареса, без да имам някакви конкретни мотиви е, че замениха калинката от инвестициите с друг кадър на тиквун. Не го знам какъв е, но щом е бил зам. министър в последното правителство на фончо, едва ли е много читав. Дано да греша за него, но като цяло посоката е вярна. Пълно изчегъртване на тумора, за да започне оздравяването на страната.
Съвсем не съм съгласна с теб. Ако нещо сме разбрали за управлението на гроб е, че те не назначават кадърни и компетентни хора, а удобни послушковци, които ще изпълняват волята на главатаря на бандата. Махане на туморите от всички ключови позиции. Това не е рушене. Това е градивно.Като цяло, това което се случва е един от основните проблеми на нацията ни. Точно, заради това, което се случва сме в блатото и може би там ще си останем дълго. Тук не става въпрос за партии, а за манталитет. При нас винаги е така - идва някой на власт и зачерква всичко, маха, къса, хвърля, унищожава и гори, защото не е неговото.
Махат се хора, защото не са нашите, а са на другите. Събаря се политико-икономически строй, защото ще правим нов. И така години вече. Нормалните цивилизации не рушат като нас. Те могат да отсеят доброто в нещо, което като цяло е лошо и да го оставят. Могат да отделят качественото от некачественото. Запазват доброто и надграждат. Ние - не. Ние само можем да рушим.
От толкова малко население не можеш да си позволиш да зачеркваш половината, защото са привърженици на едната партия примерно. Това важи във всички посоки - и ГЕРБ го правят и БСП и т.н.
Не виждам кво толкова се радвате. Трудно може да се изкаже компетентно мнение от напълно страничен наблюдател относно това дали някой си е вършил работата или не. Винаги е едно и също, махаме чуждите за да сложим нашите. Без оглед на личност, без оглед на качества. Такъв ни е и прехода. Затри се всичко старо, за да почнем от нулата сег ада градим и да се сетим, че едно време е имало и не лоши неща...
Абсолютно нищо не се променя, променят се само хората, системата си остава. И да това е злобен реваншизъм. И да това и ГЕРБ предполагам ще го направят същото.
Няма как да махнеш хора, 5-10 часа след като ти си назначен и да се обясняваш, че те не си вършели работата. Аз за тва време няма да съм си разгледал кабинета още сигурно хах. И не мисля, че го вярвате това. Не забравяйте, че монетата винаги има две страни и се върти.
Това изобщо не е така и е типично за тези, които са далеч от нещата и не могат да видят обективно ситуацията. Достатъчно е да направиш справка как сегашни водещи кадри в ГЕРБ преди са членували в други партии или просто да погледнеш бившия министър на финансите, колко пъти и в кои правителства е изпълнявал същата роля. Добрите експерти са си добри експерти, те в България са изключително малко.Съвсем не съм съгласна с теб. Ако нещо сме разбрали за управлението на гроб е, че те не назначават кадърни и компетентни хора, а удобни послушковци, които ще изпълняват волята на главатаря на бандата. Махане на туморите от всички ключови позиции. Това не е рушене. Това е градивно.
Разбирам идеята ти, но в случая не си прав. Заради шефа на митниците сега ще връщаме на ЕС 50 милиона. Заради шефката на НАП има милиони несъбрани вземания, а само това ли е проблема в НАП?. Заради корумпирани и некадърни кадри на гроб, страната ни е на последно място по всички позитивни показатели в Европа.Защо е чист реваншизъм и защо не трябва да се прави така.