Torbalan Trolski
Well-Known Member
Че тогава ти си най-големият комунист бре. Мисъл нула, само тъпотииЕми да, те комунисти като теб могат само да обиждат, друго смислено не могат да кажат.
Че тогава ти си най-големият комунист бре. Мисъл нула, само тъпотииЕми да, те комунисти като теб могат само да обиждат, друго смислено не могат да кажат.
Мхм, точно така! Иначе евала - този път успя яко да се изложиш!Еми да, те комунисти като теб могат само да обиждат, друго смислено не могат да кажат.
Пред кого се изложих бре? Тук да не е някаква комисия? Хората с различно на твоето мнение са идиоти, които се излагат. Ти си някакъв пишман-предприемач, не знам какво правиш тук изобщо. А, да, сетих се. Раздаваш обиди на хората, които казват истината. Прост народ, слаба държава.Мхм, точно така! Иначе евала - този път успя яко да се изложиш!
И що съм комунист, я се обоснови? Ти нещо ме познаваш ли, та ми даваш квалификации? Мони да се запознаем да ри покажа какъв комунист съм.Че тогава ти си най-големият комунист бре. Мисъл нула, само тъпотии
Веднага. Долният цитат те описва перфектно.И що съм комунист, я се обоснови? Ти нещо ме познаваш ли, та ми даваш квалификации? Мони да се запознаем да ри покажа какъв комунист съм.
Еми да, те комунисти като теб могат само да обиждат, друго смислено не могат да кажат.
Голям смях с тедката аххахаВеднага. Долният цитат те описва перфектно.
Ей лъжецо, кого точно се мъчи да заблуждава? Радев беше безпощаден, точен, ясен. Президент за пример!Пълна загуба на време беше едночасовото интервю на кандидат-президента по 'Хоризонт.' Не отговори конкретно и отклоняваше всеки въпрос. Като на въпроса накрая защо не взема отношение за руските шпиони, направи едно 5-минутно изречение, като вмъкна че ГЕРБ(Борисов) прикривали шпионите.
Абсолютно нищо, неясно. Излъга,че Елена Павлова не е била член на 'Българско лято' (дори беше депутат, а после си оттегли)
Още нещо тъпо ще кажеш ли или си стигна тавана? Много долЕ падна, но съм сигурен, че можеш още!Павката тъпото, я се погледни малко себе си, преди да даваш "умни" квалификации. Ти дори едно изречение не можеш правилно граматически да напишеш. На мен си ми смешен. В училище спал ли си по български език? Не знаеш ли, че има запетаи, точки? Ама какво пък, тук нали си говорим като на улицата, нормално е да пишеш като ромче.
Българинът ЗАСЛУЖАВА да страда от такива като теб.Още нещо тъпо ще кажеш ли или си стигна тавана? Много долЕ падна, но съм сигурен, че можеш още!
Ще си позволя да те поправя - идиотите ЗАСЛУЖАВАТ да страдат от такива като мен.Българинът ЗАСЛУЖАВА да страда от такива като теб.
Радев бил за пример...Егати червеният варненец, честно!Ей лъжецо, кого точно се мъчи да заблуждава? Радев беше безпощаден, точен, ясен. Президент за пример!
Ти си болен мозък, ако беше слушал интервюто, нямаше да напишеш и тая простотия. Човек, верно му изтърва края....Радев бил за пример...Егати червеният варненец, честно!
Това е ясно, ама ти не каза с какво ДБ ще подобрят живота ни.https://www.mediapool.bg/zapochva-r...-blizo-1-mlrd-leva-na-8-firmi-news321913.html
Поздрави на Тедката, дето все говори за бъркане в джобовете. Еми, ето как ти бъркат в джоба, честито
Супер много бягаше от отговорите.Ти си болен мозък, ако беше слушал интервюто, нямаше да напишеш и тая простотия. Човек, верно му изтърва края....
Ти нали беше загрижен за хората ... освен пенсионерите, които те нервят защото са пребиване, когато не си пазаруват в зеления коридор.Българинът ЗАСЛУЖАВА да страда от такива като теб.
Кречеталото, айде няма нужда. Те си БЯХА за пребиване. Аз нищо не съм нарушавал все пак. Ама всъщност беше ОК да ги заразя може би? Ти кажи, нали си ценител на живота на възрастните хора?Ти нали беше загрижен за хората ... освен пенсионерите, които те нервят защото са пребиване, когато не си пазаруват в зеления коридор.
Още една обосновка:И що съм комунист, я се обоснови? Ти нещо ме познаваш ли, та ми даваш квалификации? Мони да се запознаем да ри покажа какъв комунист съм.
Явно и дядо ти е бил за пребиване ...Те си БЯХА за пребиване.
Ти за дядо ми не говори, защото за починали хора или хубаво, или нищо. Тъп нещастник скапан.Още една обосновка:
Явно и дядо ти е бил за пребиване ...