webstil
Well-Known Member
Еми супер, значи ако си права. Скоро страната ще е на доста по-добри места по позитивните показатели. И като цяло нещата ще са по-добре. Няма да връщаме милиони на ЕС и т.н. И всички ще живеем по-добре, ще си направим реалната конвергенция и аз и ти ще вземаме вече близки пари до тези в ЕС, ще се намали корупцията. Това, ако стане, аз ще съм пръв привърженик на Радев и останалите, вервай ми. Като цяло тва е най-добрият вариант, ти да си права.Разбирам идеята ти, но в случая не си прав. Заради шефа на митниците сега ще връщаме на ЕС 50 милиона. Заради шефката на НАП има милиони несъбрани вземания, а само това ли е проблема в НАП?. Заради корумпирани и некадърни кадри на гроб, страната ни е на последно място по всички позитивни показатели в Европа.
Дори реваншизмът е донякъде оправдан, защото е признак на глупост да оставиш "ушета" на тиквун на ключови постове. Те може умишлено да саботират правителството, а може да и да снасят на тиквун какво се прави, за да може той също да пречи.
Напротив, така се прави. Стратегически е оправдано, пък и икономически.
А ако пък не си права, след време твоите любимци ще бъдат изгонени от хората на улицата, както и сега лятото имаше протести, но тогава ще са в друга посока. И тогава ще се започне пак същото махане на хора. Разбираемо е, че Борисов и всичко свързано с ГЕРБ дразни. Да гледаш 10 години 1 сериал по ТВ-то е отегчително хах. Но като гледам новите лица не знам дали ще ни е приятно да ги гледаме дори и 1-2 години.
Та, ако случайно не си права, да се сетиш, че още сега съм ти го казал - така не се прави, хора нема! Пък, ако твоето се сбъдне и новото е по-добро от старото, лично ще те черпя аз.
П.П. Всъщност последните години НАП събраха страшно много пари, трябваше да се вкарат пари в държавата и НАП събра много наистина. Лошото е, че много натиснаха дребния бизнес, което не ми харесва, разбира се. Но за събраните пари може да погледнеш цифрите през последните 10-20 години за сравнение, цифрите са си цифри. Макар че и там се манипулира политически постоянно, всеки се чете как си иска.