Влизат на мястото на Майчето, ако има някаква логика в тоя святДълго ще се възстановява държавата след Тиквата, всичко е пропило и прогнило. Мен малко ме притеснява новата патреотарска коалиция, много добра патерица могат да бъдат.
Що за глупости си натворил само в два поста? Ако Далавери ти е противен, Марешки гнусен, а Праси каракачанков - смешен, ще гласуваш ли за всички тях вкупом, щом не ги харесваш поотделно?Влизат на мястото на Майчето, ако има някаква логика в тоя свят
А и в едно от тия неща да положат основи, ще си струва да са вътре:
преодоляване на демографската катастрофа; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване
Няма никаква логика да се гласува за тях, при положение, че ИТН сериозно им превзе нишата. Прокламират същата куха патриотарщина, маскирана като "ценности".
Епааа, щом са такива купувачи, що не пазарувАха на 4-ти април?Единствената логика е малко купуване на гласове и корпоративен вот. Да не забравяме, че Марешки и Валерката са милионери отдавна, могат да си позволят някой лев за гласове, които ще избият още първия месец
Що за глупости си натворил само в два поста? Ако Далавери ти е противен, Марешки гнусен, а Праси каракачанков - смешен, ще гласуваш ли за всички тях вкупом, щом не ги харесваш поотделно?
Няма никаква логика да се гласува за тях, при положение, че ИТН сериозно им превзе нишата. Прокламират същата куха патриотарщина, маскирана като "ценности".
Мястото на Майчето се надявам да е запазено и да вземе ако не по-голям, то поне същия процент. От гледна точка на логиката, това е правилното решение. Факт е, че изправи се мутри вън бяха най-дейни в 45-ия парламент. Аз ще си гласувам за тях този път, както планирах, когато участвах в анкетата тук.
Щото си повярвахаЕпааа, щом са такива купувачи, що не пазарувАха на 4-ти април?
Не мисля. Просто няма какво да купят. Продажните гласуват за буци, а служителите на варели и вазелин са твърде малко, за да ги вкарат където и да е. ВМРО си има твърда лумпенска маса, която явно са успели да запазят по някакъв начин. Аз лично виждам падане на рейтинга им с обвързването с аптекаря-бензинджия и с наглеца Симеонов. Ще видим скоро..Щото си повярваха
Най-големия купен вод е за Бошков, Мутрите вън, проверявай си информациитеНе мисля. Просто няма какво да купят. Продажните гласуват за буци, а служителите на варели и вазелин са твърде малко, за да ги вкарат където и да е. ВМРО си има твърда лумпенска маса, която явно са успели да запазят по някакъв начин. Аз лично виждам падане на рейтинга им с обвързването с аптекаря-бензинджия и с наглеца Симеонов. Ще видим скоро..
Ти си много забавен човек. Могат да те вземат за сценарист на шоуто на Рачков, че там доста куцат нещата концептуално.Най-големия купен вод е за Бошков, Мутрите вън, проверявай си информациите
Това, че герб имат 1300 гласа в столипиново не означава, че слави нямат 1000 гласа там Основната част от циганския вод е за Бошков, Мая и Слави, сама може да си направиш изводите
И не твърдя, че слави са купували гласове, е сугурно са купували но вероятно просто харесват музиката му и гласуват за него
От ИТН ме искът даже ама не ми се занимава с политика - там автоматично ставаш крадец и нещастник Рано ми е да се занимавам с хорската помия, още съм малък А и на пук на очакванията от депутатството не се печели много...Ти си много забавен човек. Могат да те вземат за сценарист на шоуто на Рачков, че там доста куцат нещата концептуално.
Нарочно ли допускаш по 10-15 правописни грешки в пост?От ИТН ме искът даже ама не ми се занимава с политика - там автоматично ставаш крадец и нещастник Рано ми е да се занимавам с хорската помия, още съм малък А и на пук на очакванията от депутатството не се печели много...