Стрема са кам пу голама брояка но ми е трудна тоя руботаНарочно ли допускаш по 10-15 правописни грешки в пост?
Мм и ти за тва реши да подкрепиш Мая, която е с чисто политическо минало, нищо че доколкото помня беше също от БСП, че и май предложи Пеевски за шеф на ДАНС.Големи маневри в бг политиката, гледам по новините.
Танчето Дончева, АБВ и партията на Кадиев (сега разбрах, че има такава) - обратно у бе се пе-то.
Варели Симеонов пък на въпрос "герб ли е вашият партньор в следващото правителство?" отговори: "по-скоро не, защото ние отнесохме негативите за чекмеджетата". "По-скоро не", значи: не, освен ако не ни предложат достъп до поне едното чекмедже.
Искрено се надявам да е така. Друго оправдание нямаш.още съм малък
Аз съдя за политиците по моментните им действия, а не по миналото им. Ако търсим кристално чисто минало, ще трябва да издигаме бебета за политици.Мм и ти за тва реши да подкрепиш Мая, която е с чисто политическо минало, нищо че доколкото помня беше също от БСП, че и май предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
ХахахахахаИскрено се надявам да е така. Друго оправдание нямаш.
Аз съдя за политиците по моментните им действия, а не по миналото им. Ако търсим кристално чисто минало, ще трябва да издигаме бебета за политици.
За Мая може да се каже всичко, но не и че е бездейна и безлична. Мисля, че е единствената запомняща се личност в 45-тото НС.
Такава купа със словесни спагети си постнал, че дори не ми се захваща да ги разплитам. Уморена съм...Хахахахаха
Тоест, Бойко, който сега мразиш, ако се върне след време и направи точните моментни действия по твоите възгледи, ще го подкрепиш?
Така излиза? Мисля, че той също е идейна и запомняща се личност попринцип. Даже като гледам от всички партии и телевизии все за него говорят
П.П. Просто се опитвам да ти хвана логиката от ДБ до Мая, само не и Боко. Знам, че едва ли ще е на същата плоскост като моята, но винаги човек може да научи нещо ново.
Ммм и аз така ги виждам нещатаТакава купа със словесни спагети си постнал, че дори не ми се захваща да ги разплитам. Уморена съм...
А и не виждам смисъл да се оправдавам за решението си. Все пак за два месеца мога да го сменя поне още 3 пъти и в последния момент да гласувам за някой друг - предимството да си жена.
Той реално казва, че доказателствата са умишлено унищожени, ама въпрос на тълкуване, С една дума " ченгеджийница".В 4.18 мин. от видеото, шопарчето казва, че доказателства за подслушването няма Хранилището се наводнило
Ивайло Мирчев: Доказателствата за подслушването са унищожени чрез наводняване на хранилището
На 20 май съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов съобщи, че има информация, че са били подслушвани 32-ма висши политициwww.dnevnik.bg
Ха! Мишкуване било да не крякаш в жабешкия хор на ЕС, който е всичко друго, но не и демократична организация. Не, приятелю - това е да имаш топки. Истинският лидер има позиция и не се притеснява да я отстоява.Когато мишкуваш, няма как да остане незабелязано
Former pilot and Bulgarian president Radev fails to condemn Ryanair jet hijack
Lukashenko’s brazen interception and forced landing of a Ryanair passenger jet, in order to arrest an opposition activist on board, highlighted his utter disregard for the EU and its member countries, and his confidence in the patronage of Russian President Vladimir Putin. EU leaders...www.eureporter.co
Друго си е да лапаш държавните милиони. Аз не мога да разбера как телевизия с над 100 млн. бюджет обявява дефицит от 71 млн...Смешник! А тоя беше от първите "демократи". Колко сладко е съдържанието на държавната паница.
"Прякото включване беше като за парламент и правителство". Малка подробност - гроб в момента не са нито част от действащ парламент, нито пък (слава богу) правителство.
БНТ: Не сме прекъснали програмата си заради ГЕРБ. Прякото включване бе
Снимка: Булфото, архив „Понеже сме сигурни, че министърът на културата познава законодателството, не вярваме, че атаките му са опит заutro.bgvest.eu
Пропускаш малката подробност, че там също се наливат доста средства от реклами. Голямото плюскане на шепа некадърници - така стават дефицитите.Друго си е да лапаш държавните милиони. Аз не мога да разбера как телевизия с над 100 млн. бюджет обявява дефицит от 71 млн...
Каквито и да са ЕС, такива като Лукашенко нямат място в цивилизования свят. Докато пиша обаче се сетих, че в този район на света е смешно да се говори за цивилизация по принцип. Те там си обожават такива сатрапи.Ха! Мишкуване било да не крякаш в жабешкия хор на ЕС, който е всичко друго, но не и демократична организация. Не, приятелю - това е да имаш топки. Истинският лидер има позиция и не се притеснява да я отстоява.
Къде са санкциите на ЕС срещу САЩ, заради Ед Сноудън и Асанж? Къде са санкциите срещу Израел, заради бомбандировките над болници и жилищни сгради в Газа. ЕС може да го духа. Нищо повече. Няма го вече козируващия клоун. Радев може да е бивш пилот на НАТО, но сега е президент на суверенна държава. Нейният интерес е длъжен да брани, а не да бъде поредната марионетка на САЩ.
Плюс това:
Румен Радев: Изведнъж станах много интересен за всички европейски...
Изведнъж станах много интересен за всички европейски лидери. На ден имам покани и разговарям с по двама премиери, един президент и един еврокомисар, така че към България има огромно внимание. Това коментира държавният глава Румен Радев.frognews.bg
Edit: по-рано коментирах статията, без да съм напълно запозната със събитията в ЕС - не остава време за новини. Сега обаче гледам късната емисия по нова и виждам, че Радев всъщност критикува действията на Беларус, наричайки ги "недопустими". Да оставим настрана въпроса дали пее в хора на жабите или изразява лична позиция. По-важното в случая е, че с фейк нюз се опитват да го дискредитират дори чужди медии. Каквото и да е това EU Reporter.
Ох, и ти си от селективните демократи, очевидно. Не питая нито симпатии, нито антипатии към Лукашенко, но пък начинът, по който го съпоставяш с "цивилизования свят", ме кара да се зачудя към кой свят да квалифицирам САЩ и Израел, които окупират суверенни държави и прилагат геноцид над цивилното им население.Каквито и да са ЕС, такива като Лукашенко нямат място в цивилизования свят. Докато пиша обаче се сетих, че в този район на света е смешно да се говори за цивилизация по принцип. Те там си обожават такива сатрапи.