Гласувах, въпреки че още не съм взела категорично решение. Симпатиите ми клонят към политически сили, които нямат шанс да прескочат 4%, но в такъв случай гласът ми ще бъде разпределен между първите трима - гроб, бсп, дпс. Пак ще се гласува с омерзение...
Нека 'Слави'-стите да видят как мънка пред Борисов:Леле, Слави бая понасъбра при нас.![]()
Леле, Слави бая понасъбра при нас.А по-чудното ми е тези два гласа за ГЕРБ.
Хахахаха.
Но притеснението ми идва от това, че за сега 5ма ще ги домързи дори да пуснат, че не подкрепят никой.![]()
Нормално е. Тошко Африкански, Слави и останалите кючек мастърс също не вярват, че има вирус. Тук имат доста идеологически съмишленициЛеле, Слави бая понасъбра при нас.А по-чудното ми е тези два гласа за ГЕРБ.
Хахахаха.
Но притеснението ми идва от това, че за сега 5ма ще ги домързи дори да пуснат, че не подкрепят никой.![]()
Единственото, което ще постигна с неговата коалиция 'Мутри вън' е вкарването на джендърите в новия парламен."мислете, преценете, гласувайте. В неделя всичко зависи от нас." Дано!
Не го приемай като заяждане, дори не се познаваме, ама при очевидните проблеми в здравеопазване, правосъдна система, образование, демографска катастрофа, обезлюдяващи райони, корупция, ужасяваща битова престъпност по малките населени места и изобщо всичко, което прави една държава - държава, на теб проблемът ти е, че в парламента ще има един човек с хомосексуална ориентация?Единственото, което ще постигна с неговата коалиция 'Мутри вън' е вкарването на джендърите в новия парламен.
Не ми е проблем обърканият човечец, а това: 'Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права' (адв. Хаджигенов).Не го приемай като заяждане, дори не се познаваме, ама при очевидните проблеми в здравеопазване, правосъдна система, образование, демографска катастрофа, обезлюдяващи райони, корупция, ужасяваща битова престъпност по малките населени места и изобщо всичко, което прави една държава - държава, на теб проблемът ти е, че в парламента ще има един човек с хомосексуална ориентация?
Това в България според мен няма да стане, поне не в следващите 100 години. Обществото ни е твърде консервативно за подобна стъпка. Мисълта ми е, че този ако стане депутат, най-много да направи няколко изказвания от трибуната и дотам. Имаме доста по-важни проблеми за решаване.Не ми е проблем обърканият човечец, а това: 'Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права' (адв. Хаджигенов).
Гласувах, въпреки че още не съм взела категорично решение. Симпатиите ми клонят към политически сили, които нямат шанс да прескочат 4%, но в такъв случай гласът ми ще бъде разпределен между първите трима - гроб, бсп, дпс. Пак ще се гласува с омерзение...
Костя е на ниво Волен от 2005 - все още млад и надъхан, ще спасява БГ-то. После вижда, че никой не го ебе за нищо и минава на тежки наркотици.Но пък на Костя сигурно му трябва и барбекю, така че давай смело.![]()