Гласувах, въпреки че още не съм взела категорично решение. Симпатиите ми клонят към политически сили, които нямат шанс да прескочат 4%, но в такъв случай гласът ми ще бъде разпределен между първите трима - гроб, бсп, дпс. Пак ще се гласува с омерзение...
Нека 'Слави'-стите да видят как мънка пред Борисов:Леле, Слави бая понасъбра при нас.
Леле, Слави бая понасъбра при нас. А по-чудното ми е тези два гласа за ГЕРБ. Хахахаха.
Но притеснението ми идва от това, че за сега 5ма ще ги домързи дори да пуснат, че не подкрепят никой.
Нормално е. Тошко Африкански, Слави и останалите кючек мастърс също не вярват, че има вирус. Тук имат доста идеологически съмишленициЛеле, Слави бая понасъбра при нас. А по-чудното ми е тези два гласа за ГЕРБ. Хахахаха.
Но притеснението ми идва от това, че за сега 5ма ще ги домързи дори да пуснат, че не подкрепят никой.
Единственото, което ще постигна с неговата коалиция 'Мутри вън' е вкарването на джендърите в новия парламен."мислете, преценете, гласувайте. В неделя всичко зависи от нас." Дано!
Не го приемай като заяждане, дори не се познаваме, ама при очевидните проблеми в здравеопазване, правосъдна система, образование, демографска катастрофа, обезлюдяващи райони, корупция, ужасяваща битова престъпност по малките населени места и изобщо всичко, което прави една държава - държава, на теб проблемът ти е, че в парламента ще има един човек с хомосексуална ориентация?Единственото, което ще постигна с неговата коалиция 'Мутри вън' е вкарването на джендърите в новия парламен.
Не ми е проблем обърканият човечец, а това: 'Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права' (адв. Хаджигенов).Не го приемай като заяждане, дори не се познаваме, ама при очевидните проблеми в здравеопазване, правосъдна система, образование, демографска катастрофа, обезлюдяващи райони, корупция, ужасяваща битова престъпност по малките населени места и изобщо всичко, което прави една държава - държава, на теб проблемът ти е, че в парламента ще има един човек с хомосексуална ориентация?
Това в България според мен няма да стане, поне не в следващите 100 години. Обществото ни е твърде консервативно за подобна стъпка. Мисълта ми е, че този ако стане депутат, най-много да направи няколко изказвания от трибуната и дотам. Имаме доста по-важни проблеми за решаване.Не ми е проблем обърканият човечец, а това: 'Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права' (адв. Хаджигенов).
Гласувах, въпреки че още не съм взела категорично решение. Симпатиите ми клонят към политически сили, които нямат шанс да прескочат 4%, но в такъв случай гласът ми ще бъде разпределен между първите трима - гроб, бсп, дпс. Пак ще се гласува с омерзение...
Костя е на ниво Волен от 2005 - все още млад и надъхан, ще спасява БГ-то. После вижда, че никой не го ебе за нищо и минава на тежки наркотици.Но пък на Костя сигурно му трябва и барбекю, така че давай смело.