Най-големите кредитополучатели от Банката за развитие бойкотираха срещата с властта
В писма шест от осем компании уверяват Кирил Петков, че обслужват редовно заемите си от държавната банка.

Летиш в облаците. Радев ще отмени Зеленият пакт ли?По-важният въпрос е защо престъпникът Тиквун подписва споразумения, които никога не е имал намерение да изпълни? Ще му счупят държавата, а? Наистина като бащиния я приема той нашата държава..
п.с. И вместо да питаш къде е тръгнал Радев, вземи се замисли, че Радев в момента ходи и чисти мръсотията, оставена от козируващия идиот в ЕС.
Стига, недей да падаш на ниво Тедката - доста по-умен си, смятам.Летиш в облаците. Радев ще отмени Зеленият пакт ли?
Има приет Зелен пакт и трябва да се изпълни в определен срок.
Или си мислиш, че както Борисов създаде ковида да умори народа, така е измислил и този пакт?
Както и се очакваше, много шум-за нищо:
![]()
БМФ с категоричен отговор до икономическото министерство за ББР
Дружеството „Параходство български морски флот“ отказва участия в в публични дискусии по темата с Българската банка за развитие. Това се казва в...dariknews.bg
Може да са искали Миро от Каризма или Криско....аз това разбирам под "друго" .. някой друг хаха.Любопитно ми е хората, маркирали "друго" какво точно са имали предвид, при положение, че има опции "няма да гласувам" и "не подкрепям никого". Девет човека са. Дано поне един събере сили да обясни.
Аз мислех, че питам в "оная", а то било в старата.Е, ма тая ако не я заключите, оная кога ше тръгне..![]()
Любопитно ми е хората, маркирали "друго" какво точно са имали предвид, при положение, че има опции "няма да гласувам" и "не подкрепям никого". Девет човека са. Дано поне един събере сили да обясни.
Тия па напълно ги забравих, че съществуват. В другата анкета може да се наложи да добавиш и Кубрат Пулев. Освен ако той не се кандидатира за "хан", разбира се.Какич, друго са Светлю Витков, Партия на Комунистите и някакви от този калибър, тях не ги слагамТа те са друго....
Тия па напълно ги забравих, че съществуват. В другата анкета може да се наложи да добавиш и Кубрат Пулев. Освен ако той не се кандидатира за "хан", разбира се.![]()
Ще се търси онлайн, че го забравих. А баща ми за това говори цял следобед.Интервюто на Бойко Рашков при Диков - много силно
Викаш цецката на нацията-2?Тоя го виждам да е кандидат за президент на гербавите ( кубрат ).
Ще се търси онлайн, че го забравих. А баща ми за това говори цял следобед.
Вече добавих една по желание на @NokeТия па напълно ги забравих, че съществуват. В другата анкета може да се наложи да добавиш и Кубрат Пулев. Освен ако той не се кандидатира за "хан", разбира се.![]()
А защо не? Та това все пак е човекът, който искаше Европа да се разшири от Ванкувър до Владивосток.Както е тръгнало ще вкарат Жан в парламента
Тоя го виждам да е кандидат за президент на гербавите ( кубрат ).