За съжаление, на практика се оказа, че информацията (тая деликатна и двуостра придобиФка) е нещо, което не трябва да е под контрол за нормалните хора
Трябва да си изруд и тапто копилйе, за да можеш да боравиш с нея акуратно и в същото време - да е справедливо.
Моя чест, е да съм един от не-многото, които СЕ НАУЧИХА как да боравят с тая тегоба - инфото
И не бих никога (елей след 8-мо вкл У придприемач) шернал с КОЙТО И ДА Е, освен ако не е само в моя полза и в ПОЛЗА САМО ЗА МЕН ахахахах
Но за феновете, жалителите и мъчениците на котките, котаците, котенцата, що не и за котараците, пък бих шернал супер фреш инфо за тяхната миловидност и привързаност към стопанинот със следното хистори, където наскоро една гола писана, полудяла И ДЕ ФАКТО И ДЕ ЮРЕ, и неспираща и бясна, късала месища от краката на обожаващата, всеотдайна и безкрайно обичаща я стопанка, и макар на всичкото това, котенцето продължавало да къса меса и да се мета истерично - изтръгвайки каквато и да е плът, която могла да отхапе...
Та те тъй, за да съм полезен, винаги бих шернал подобно ТРУ инфо (па който иска да спи с котки - да спи, може и с караконджули, ако го кефи и вижда любов в това начинание), но ШЕР който клепа личности и променя съдби, Щи седи вечно у гардеробот, пазен педантично и използвам само и единствено по лично усмотрение и най-вече за лична ползва и угода
Инак, по въпроса за магданоса, Капиталот винаги са били посредственици, НО с ужасни мераци за обратното, за това и често се получават конфузни матриали, които не всеки може да захапе, общо взето (въпреки, че знаете...) но пък оправдават някакъв "труд", за който в един момент се разчита да се охохомонетизира