От: От: Гей парада в София
За целувките съм съгласен, но в такъв случай и всички останали ще трябва да спрат да се целуват макар и хетеро. Все пак каквито са правата на едните, такива и на другите.
А за нудистите - почвам да си мисля, че до някъде не е нормално, но от друга страна е повод родителите да обяснят анатомията на човека на децата си.
П.П. вече е 4. VII. 2012 г. сменям си стария аватар, че сигурно кой знае колко гейове и лесбийки са ме псували, и проклинали заради тоя аватар, особено като имам напредвид че темите от този форум много бързо се индексират от GOOGLE... То само мен ли, сигурно всички дето сме коментирали в темата сме изяли псувни и ругатни че и клетви от хомота дето не са регистрирани тука, а четат темата като гости... Да не ви пука колеги, важното е че ние сме си нормални и хубавото е че все още има хора като нас... Връщам се в стрийт-рейсингите на GTA-UNDERGROUND VICE CITY със стария аватар.
За целувките съм съгласен, но в такъв случай и всички останали ще трябва да спрат да се целуват макар и хетеро. Все пак каквито са правата на едните, такива и на другите.
А за нудистите - почвам да си мисля, че до някъде не е нормално, но от друга страна е повод родителите да обяснят анатомията на човека на децата си.