От: От: Гей парада в София
Играенето на жертва, е отново интересен показател за същността ти - нито те познавам, че да имам наблюдение на персоната, нито проявявам неприязъм поради простата причина, че искаше анализ на за отделението.
А с това нека да приемем, ми казваш нека да приемем, че бялото, е черно.
Първо пишеш един пост, след като осъзнаваш какво си писала, почваш да мажеш, е не става. Когато кажеш нещо и то има няколко асоциаци и синоними, не можеш после да кажеш, абе аз съм имала нещо друго в предвид - ако риториката ти е стил фурнаджийска лопата ок БГмама е твоето бяло платно, но тук такава риторика е най-малкото смешна.
Избери си какво ще правиш - а и да го играеш отново жертва, става банално, върни се в началото, ако си го пропуснала.
Хайде със здраве!
Глупости на търкалета - отвсякъде, ама си се кефиш на безсмислиците толкова много, че чак и аз почвам да ти се кефя.
Ти виждаш нещата черно/бяло - аз виждам и други нюанси. Знам какво съм казала и не се измятам изобщо. Обосновах се и обясних, но ти или си мега тъп или се правиш на такъв, понеже така ти изнася.
Последен опит, специално заради теб. Ако пак не го схванеш - значи не се правиш, тъп си и не може да се направи нищо по въпроса.
Ако детето ти умре, ще се самоубиеш ли? Ако не го направиш, това значи, че се примиряваш и приемаш и продължаваш да живееш. Това, че го приемаш, значи ли, че ''одобряваш''??? Не, нали? Именно това казвам и аз. Приемам, че има педофили, кръвосмесители и хора, които не ме понасят, незнайно защо. Дали го одобрявам? Никак даже. Фактът, че не мога да го променя не ми оставя друга алтернатива, освен да се примиря и да
приема.
Думите имат много значения, в зависимост от контекста, в който са използвани и не случайно думата ''приемам'' беше поставена на едно от последните места в списъка със синоними на думата ''одобрявам''.
Ако ти падне саксия на главата, щеш-не щеш я приемаш. Това не значи, че си доволен и одобряваш, предполагам.
Разбра ли вече, защото нямам повече сили и време да ти поднасям елементарни неща - сдъвкано?
@Krumov, прав си, човече. Такива сме жените, ама не защото искаме да се правим на арт и модерни, а защото сме устроени по-леко да приемаме нещата, които не можем да променим и които нито ни пречат, нито ни помагат.