Гей парада в София

Кое точно ми е лицемерното ? Че не подкрепям неща, които са отхвърлени от държавата, природата и религията ?
Сори, ама очевидно не схващаш какво казвам, а да седна да ти го дъвча и плювам в устата е тъпо.

Не става само с повтаряне на лицемерни доктрини, приятелю. Мислене му е майката! Мислене, съмнение и търсене на истината. Ако те кефи да се кланяш на Бог, който е по-несъвършен от най-изостаналия човек на Земята - ок, няма проблем. Аз имам други възгледи, и в тях на Бог не му пука кого и как чукаш. ;)

Нямаш един смислен аргумент, какво да ми дъвчеш не знам. Иначе може да вярваш и в бисквитеното чудовище, твоя си работа.

Нямаш един смислен аргумент

Ти няма да познаеш аргумент, дори ако ти падне върху суеверната главица, така че кво да ти давам? Продължавай да цитираш заветите, в които се проповядва мъст и кръвопролитие. Продължавай да ходиш на църква с идеята да се подмажеш на господ, който си няма друга работа, освен да гледа какво правиш и да си записва в тефтерче. :) Продължавай да използваш дебилския термин ''християнски ценности''. Давай - нека се посмеем дружно. :)

Верно ли поставяш под въпрос християнските ценности? Според теб да убиваш и крадеш е ок, така ли? Защото според някои други религии, убийството не е убийство и кражбата не е кражба, ако жертвите са неверници. Такива ценности по ли щяха да ти харесат. Това че правиш разлика между добро и лошо от къде мислиш е дошло?

Ти няма да познаеш аргумент, дори ако ти падне върху суеверната главица, така че кво да ти давам? Продължавай да цитираш заветите, в които се проповядва мъст и кръвопролитие. Продължавай да ходиш на църква с идеята да се подмажеш на господ, който си няма друга работа, освен да гледа какво правиш и да си записва в тефтерче. :) Продължавай да използваш дебилския термин ''християнски ценности''. Давай - нека се посмеем дружно. :)

Ако беше задействала бисквитеното вещество, отговорите на въпросите съм ти ги дал в предните постове. Много ви пречат християнските ценности на вас левите, как иначе ще си оправдаете извратениите които са ви в главите. Препоръчвам ти да прочетеш нещо на Маркс, ще се учудиш колко сходства имате.

Мисля и аз да дам своето мнение. Нямам нищо против хомосексуалистите, джендърите и всички видове полове, които се народиха в последно време. Всеки е свободен да се чувства добре в кожата си, да харесва каквито полове, раси и живи същества реши. Да обича когото си иска. Всеки има равни права на съществуване. Обаче съм против всички парадирания. Не може 2ма педали да ми се изтипосат пред камера и да ми твърдят, че тяхната любов, видиш ли, е далеч по-нормална от хетеросексуалната. Ако беше нормално, природата, Бог или нашите създатели, които и да са те, щяха да ни създадат универсални - само 1 пол и това е. Да не ми го навират в очите и това е. Какъв е тоя парад?! Ми ако всички хетеросексуални си направим парад к'во ще стане?! Всеки е свободен да се мляска с когото иска. Не е нужно всяка година 1 ден всички родители и баби да пазят децата си от гледката на някакви, дето и самите те не знаят какви са. Ако зависи от мен, парадът ще бъде забранен със закон. Пак казвам - всеки е свободен да бъде това, което иска и да обича този, когото иска, но не е нужна цялата тази показност и пошлост!
Абсолютно съм ЗА обаче (и то с 2 ръце) да не се дават деца на такива двойки. По същата причина - те ще възпитават детето си, че хомосексуализма е нормална сексуалност и ще го объркат тотално от ранна възраст. Достатъчно мъже започнаха да ходят на козметик и маникюр, и да правят курвенски номера. Хайде да не създаваме повече педерастчета

Верно ли поставяш под въпрос християнските ценности? Според теб да убиваш и крадеш е ок, така ли? Защото според някои други религии, убийството не е убийство и кражбата не е кражба, ако жертвите са неверници. Такива ценности по ли щяха да ти харесат. Това че правиш разлика между добро и лошо от къде мислиш е дошло?

Верно ли намираш за уместно една доктрина, основана на зверства, да си присвоява термина "Ценности"? Сериозно ли мислиш, че ние, не-суеверните крадем, убиваме и ядем малки деца на закуска? Няма религия, която в основата си да не проповядва любов, но в същото време последователите ѝ колят и бесят, предлагайки различни тълкувания на собствената си доктрина. Това е особено валидно за християнството, та дотук с неговите ''ценности''. ;)

Това пък каква педераска глупост велика е, не е истина просто. Колко щеше да оцелее вида на жирафите, ако всички жирафи бяха педали? Точно природата е обрекла всички педераси на изчезване, защото са увредени! Как точно ще се размножи хомо жирафа, за да оцелее вида му? Няма начин... Следователно е обречен на смърт! Хората отдавна не спазват природните закони, затова и има гей паради.

Тука се излагаш с крайно повърхностно мислене, нещата са далеч по-дълбоки, отколкото ти се струва. Нямаш ли чинии за миене? :)

Верно ли намираш за уместно една доктрина, основана на зверства, да си присвоява термина "Ценности"? Сериозно ли мислиш, че ние, не-суеверните крадем, убиваме и ядем малки деца на закуска? Няма религия, която в основата си да не проповядва любов, но в същото време последователите ѝ колят и бесят, предлагайки различни тълкувания на собствената си доктрина. Това е особено валидно за християнството, та дотук с неговите ''ценности''. ;)

Доста скрити поддръжници на марксизма има тук и дори не подозират за това.

„Ние сме длъжни да се борим с религията", „Всяка една религиозна идея, всяка една идея за какъвто и да било бог, ... е най–неизразимата мерзост.“ Владимир Илич Ленин

Малко цитати от трудовете на Маркс.

"Религията е опиум за народа!"

”Религията е фантастично отражение в главите на хората на външните сили, които господстват над тях в техния ежедневен живот, отражение, при което земните сили приемат форма на неземни”.

Последно редактирано:
Тука се излагаш с крайно повърхностно мислене, нещата са далеч по-дълбоки, отколкото ти се струва. Нямаш ли чинии за миене? :)

И сега трябва да приемем, че нещата са ''далеч по-дълбоки'', понеже ти така си казал? :)

Напротив, много са плитки даже нещата. Докато християните са налагали ''ценностите'' си с меч и огън, докато са горили библиотеки и живи хора, останалата част от човечеството е прилагала на практика това, което Христос е проповядвал. Айде стига лицемерие. Не ви е нужно да се криете зад полата на папата или на патриарха - просто си признайте, че сте силно ограничени и не се оправдавайте с нещо, което отдавна е изгубило актуалност.

"В Европа инквизицията е окончателно отменена едва през 19 век. Систематичното преследване на инакомислещите е трябвало да гарантира спазването на религиозния канон и да изкорени всякакви отклонения от нормата. Към задълженията на инквизиторите е спадало и това да изкореняват езически обичаи и всякакъв вид магьосничество. Имуществото на онези, които са били обявявани за виновни, преминавало в ръцете на Светата Инквизиция, което още повече разпалвало ловния инстинкт на "божиите кучета".

Всички европейски народи са изпитали на гърба си безмилостната хватка на средновековните „тайна служби“. Но най-дълбоки корени Инквизицията пуска в Испания, Португалия и Италия. За трибуналите на Инквизицията е бил достатъчен дори един непотвърден слух, за да осъдят обвиняемия за ерес. Всеки е можел да бъде изгорен на клада - от учения до най-обикновената девойка, обявена за вещица."

Един и същи шит са всички добре познати религии. Убийства, инквивизиции, масови кланета, борба против прогреса - бич за човешкото развитие и цивилизация.

Е, и? Сега не е ли същото? Пипнеш някоя пача по колянцето, без значение от кой пол, и си изгорен на кладата, питай Кевин Спейси. Нищо не се е променило. Светата инквизиция е заменена от либерални ценности....

"В Европа инквизицията е окончателно отменена едва през 19 век. Систематичното преследване на инакомислещите е трябвало да гарантира спазването на религиозния канон и да изкорени всякакви отклонения от нормата. Към задълженията на инквизиторите е спадало и това да изкореняват езически обичаи и всякакъв вид магьосничество. Имуществото на онези, които са били обявявани за виновни, преминавало в ръцете на Светата Инквизиция, което още повече разпалвало ловния инстинкт на "божиите кучета".

Всички европейски народи са изпитали на гърба си безмилостната хватка на средновековните „тайна служби“. Но най-дълбоки корени Инквизицията пуска в Испания, Португалия и Италия. За трибуналите на Инквизицията е бил достатъчен дори един непотвърден слух, за да осъдят обвиняемия за ерес. Всеки е можел да бъде изгорен на клада - от учения до най-обикновената девойка, обявена за вещица."

Един и същи шит са всички добре познати религии. Убийства, инквивизиции, масови кланета, борба против прогреса - бич за човешкото развитие и цивилизация.

Не е истина, какви глупости се пишат. "Четете" историята, като дявола Евангелието.

Първо - християните са най-гонените, измъчвани и избивани, преди да се приеме официално религията. Тя не е наложена със сила и кланета, а точно обратното.
Второ - Светата инквизиция е има няма 10 века, след като е прието християнството и това е политически акт, който няма общо с религията. Религията е използвана, като предтекст.
Трето - водата и тока също са използвани за убийства и мъчения, освен да ги забраним и тях, защото са вредни ?!

Логично е да мислиш така, както е логично на мен мъжете да са ми по-приемливи. Познавайки секса с мъж, аз разбирам какво привлича друг мъж към същото нещо. Самият акт, когато в събитията участва индивид от мъжки пол ми се струва по-смислен и ефективен. Това, която жените си правят помежду си ми се струва много измъчен заместител на нещото. Вероятно греша, но това са моите представи. :)

Мисля, че е по-нежно между жени. Но и между мъже може да стане доста нежно де. :)

Мисля, че е по-нежно между жени. Но и между мъже може да стане доста нежно де. :)
Да, фистинга е много нежен - ай мерси. :)

Това пък каква педераска глупост велика е, не е истина просто. Колко щеше да оцелее вида на жирафите, ако всички жирафи бяха педали? Точно природата е обрекла всички педераси на изчезване, защото са увредени! Как точно ще се размножи хомо жирафа, за да оцелее вида му? Няма начин... Следователно е обречен на смърт! Хората отдавна не спазват природните закони, затова и има гей паради.
Пидеразите не са биологичен вид, а генотип в задънена улица.

Аз подкрепям такива "инициативи" понеже и без туй има много хора... И недостатъчно любов м/у тях :)

Горе