Blinky Owner 29 Октомври 2018 #181 Според мен Папи трябва да спечели. Гледах го няколко пъти в шоуто и наистина ми направи много приятно впечатление на доста добре стъпил на земята човек без комплекси, предразсъдъци и злоба.
Според мен Папи трябва да спечели. Гледах го няколко пъти в шоуто и наистина ми направи много приятно впечатление на доста добре стъпил на земята човек без комплекси, предразсъдъци и злоба.
desoe Well-Known Member 29 Октомври 2018 #182 Човекът е писател, ама видя, че в БГ от книги пари не се изкарват и стана Папи Ханс
$INeed$ Well-Known Member 28 Януари 2024 #183 Ликувай народе, той се завръща. "Биг Брадър" официално се завръща у нас след 6-годишна пауза Популярният риалити формат "Биг Брадър" отново ще се завърне в родния ефир! От Нова телевизия официа... www.plovdiv24.bg Друго си е простотията пак да ни залее.
Ликувай народе, той се завръща. "Биг Брадър" официално се завръща у нас след 6-годишна пауза Популярният риалити формат "Биг Брадър" отново ще се завърне в родния ефир! От Нова телевизия официа... www.plovdiv24.bg Друго си е простотията пак да ни залее.
genchosam Well-Known Member 28 Януари 2024 #184 $INeed$ каза: Ликувай народе, той се завръща. "Биг Брадър" официално се завръща у нас след 6-годишна пауза Популярният риалити формат "Биг Брадър" отново ще се завърне в родния ефир! От Нова телевизия официа... www.plovdiv24.bg Друго си е простотията пак да ни залее. Увеличете... Аз не вярвам на този сайт,но четох новината и другаде .
$INeed$ каза: Ликувай народе, той се завръща. "Биг Брадър" официално се завръща у нас след 6-годишна пауза Популярният риалити формат "Биг Брадър" отново ще се завърне в родния ефир! От Нова телевизия официа... www.plovdiv24.bg Друго си е простотията пак да ни залее. Увеличете... Аз не вярвам на този сайт,но четох новината и другаде .