В DAZN има промоция 1м фрее - cancel any time.
И аз я търсих тая опция, ама я няма вече...май го махнаха с пускането на услугата в много допълнителни държави.
В DAZN има промоция 1м фрее - cancel any time.
И аз я търсих тая опция, ама я няма вече...май го махнаха с пускането на услугата в много допълнителни държави.
Тамън се регнах, че да не я спрат заради многото заявкиYOU'RE IN
You are ready to explore DAZN and watch the best sports from around the world. As a new member, your one month free trial starts today. On 12/01/2021 your subscription will continue at €11.99 per month unless cancelled.
Някой, ако му се пробва да каже дали му излиза опцията за 1м фрее2. Your friends register: Friends who are new to DAZN and who register for the first time using your referral link will receive a free month to test DAZN.
SPORT ANSCHAUEN LIVE ODER SPÄTER JEDERZEIT, ÜBERALL | DAZN DE
SPORT ANSCHAUEN LIVE ODER SPÄTER JEDERZEIT, ÜBERALL | DAZN DEdraft.shortcm.li
Invite friends who are not yet a DAZN member. As soon as your friends have paid their first DAZN membership fee, both you and you will receive one month of DAZN free!
This is how it works:
1. Forward link: Invite friends to become DAZN members by forwarding the referral link.
2. Your friends register: Friends who are new to DAZN and who register for the first time using your referral link will receive a free month to test DAZN.
3. A free month for both: If your friends become a paying DAZN member after the test month, we will give you a month of DAZN for free. And your friends can enjoy another month for free too.
Do I need to Age verify if I watch restricted content outside Germany, Austria or Switzerland?
Currently age verification and youth protection PIN are not supported outside Germany, Austria and Switzerland. You will not be able to age verify or watch restricted content. When trying to attempt watching restricted content, you will receive an error message on your screen.
We are working on it and soon you will be able to Age verify and watch restricted content during your holiday in Europe as well!
Щото знаят, че 99% от бг-тата от утре няма да отворят платформатаОт България никакъв проблем, точно за 2 мин. става регистрацията.
Като отвориш конкретно мача иска ли ти age verification?От България никакъв проблем, точно за 2 мин. става регистрацията.
Искам като седна пред телевизора да не ми се налага да търся още на едно място, и без това ми е като бекграунд и ще си изчакам. Не че са голямата дума, ама ще почакам. На следващия ден в тубата, а днес в профилите на хората във фейса.Има официален стрийм, който ти гарантира безпроблемно гледане за 3лв, в HD формат на цялата гала + достъп до други мачове, ако си фен на бокса. Какво повече може да искаш? Същото, ама ако може пиратско без да си платиш?
Не.Като отвориш конкретно мача иска ли ти age verification?
За 3 лева кво правят хората...Самооо да споделя, че МАЙ ще се изисква верификация на възрастта за да може да се гледат тупа-лупаници в ДАЗН
Това ми излиза като избера боксовия евънт...
Виж файлът 20539
Не ми отваря БГ варианта за 3-те кинта..За 3 лева кво правят хората...
Вариант, да. Не ми е за парите, дори и да бях си купил месеца за 12 евра, пак нямаше да мога да гледам, щото не съм доказал, че съм над 18 год.Пускаш се с BG VPN и си ти...