че толерантността на пътя е най-важното.
Да, за закона а скоростите, който мисля, че се различава, ако караш пил, тогава си и за съд. Така де, всеки може да превърти за момент и да отпусне крака на газта, но за малко, колкото да го щракнат.Аз пък помислих, че говорим за закона, който влиза в сила от първия пост, както и да е объкал съм се, не ми се говори за корупцията в полицията.
Да, малко като данъчните и контрольорите, но бонуса е стимул.според мен трябва да се направи следното:
пътен полицай който направи определн брой фишове, да получаваш процент от стойността им - като добавка към заплатата!
![]()
Нито ми е 500 коня колата, нито карам като ненормален, нито правя чудовищни изпреварния... дори не се наемам и с по-рисковите - просто карам внимателно зад предния, докато не се отдаде подходяща възможност за нормално и безаварийно изпреварване. Все пак да обеснявам ли защо съм стоял 2 месеца без книжка и съм дал торба пари, задето съм карал със 130 км. на 45 километрова отсечка, отдалечена от пасища и населени места, в 13:30 и при положение, че бях единствена кола на двулентовия път.А кой ще се занимава със знаците и ограниченията? За в града - ОК, нямам претенции. Ама мога да посочвам конкретни пътища цял ден, които се нуждаят от преосмисляне на ограниченията! Прав, гладък и равен, 20-50 километров участък, извън града, отдалечен от населени места и пасища - точно по средата скрита камера в храстите и ограничение 90. За чий хуй!?
Да, промениха ги лекинго. Беше 120 км/ч на магистрала, сега е 140 км/ч. Но аз лично не бих си позволил с ниско-профилна кола 97ма година да летя по Тракия с 140 км/ч, но това е лично мнение.@Poltargais, що за въпрос задаваш
на магистралата ограничението е 140, на скоростен път - 120
ти колко искаш да сложат на твоята отсечка? 105 ли?
има си стандарти и правила..не може да пляскат навсякъде безразборно на кой колкото му скимне ограничение
Вие имате ли книжки изобщо ... ограничението на магистралата е 130, а 140 е допустимо само на новите очастъци от магистралата - тия дето бойко ги строи![]()
@vandv, заради такива фанатици като теб зададох 6-ти въпрос:
Нито ми е 500 коня колата, нито карам като ненормален, нито правя чудовищни изпреварния... дори не се наемам и с по-рисковите - просто карам внимателно зад предния, докато не се отдаде подходяща възможност за нормално и безаварийно изпреварване. Все пак да обеснявам ли защо съм стоял 2 месеца без книжка и съм дал торба пари, задето съм карал със 130 км. на 45 километрова отсечка, отдалечена от пасища и населени места, в 13:30 и при положение, че бях единствена кола на двулентовия път.
Ще обесня - щото някой лайнар решил да плясне камера по средата на пътя скатана в едни храсти, без обозначена табела и т.н. Пак питам - за чий хуй цялата магария?!
...... Богатите и бедните са неравнопоставени.......
Да де, каквото е казал Бога-Слънце, това е.
Какви богати, какви бедни. На бедните винаги ще им е скъпо, а на богатите - не. За това едните ядат кремвирши, другите труфели. Тъпо е да се мисли, че закона е за богатите. Ако нямаше корупция, реално е за всеки.
Аз това им се кефя на хамериканците, нема звезди, нема бизнесмени, всичко под ножа. Това тук с тези заплати на полицията няма да стане. Аз го виждам така, 10% от всеки акт и фиш за полицая, който го е направил, или екипа. Това е начина. Други схеми за сега няма да вършат работа.....а да и задължително камера във всяка патрулираща кола, да няма полицейщина. Проблем - решение. И ще видите соед няколко месеца колко ще е културно по пътищата. Някой с БМВ да ти се изреже в квартална улица със 20 км/ч над ограничението. Да бе, да.![]()