Продава се: Голямо количество .bg домейни

Viktor Arsov

Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Привет група!

Създадох голям и подробен списък с над 1500 .bg домейна, с които разполагам в момента. В този списък включих информация от Ahrefs и Moz за техническите параметри на всеки домейн. Това е първоначална версия, в която следващата седмица сигурно ще добавя още няколко стотин домейна, за които все още не съм събрал информация.

Ако имате интерес, можете да разгледате списъка тук: [https://docs.google.com/spreadsheet...ouid=109906268757471250797&rtpof=true&sd=true]. Вътре можете да намерите:

1. Премиум домейни с ключови думи в различни сектори и ниши.
2. Добре индексирани и стари домейни с дългогодишна история.
3. Високите технически показатели като DA, DP, PA и значителен брой беклинкове.
4. Кратки три и четири буквени домейни.
5. Домейни на различни организации като посолства, неправителствени организации, учебни заведения и държавни институции.
6. Специализирани онлайн магазини, медийни сайтове и популярни блогове и форуми.

Всеки домейн започва от 500 лв. Домейните с ключови думи, висок авторитет, добър ранк, значителен брой беклинкове или добра индексация в Google са предмет на договаряне. При закупуване на няколко домейна предлагам пакетна цена.

Ако имате въпроси или желаете да обсъдим конкретен домейн по-подробно, не се колебайте да се свържете с мен.
За да не пиша всяка седмица нов пост, ще пиша в коментарите когато има нова версия.

Благодаря ви предварително за отделеното време!
С уважение,
Виктор Арсов

Много добра колекция 😇

Готина колекция да, но в предвид новите мерки на Регистър.БГ да разбирам, че огромна част от тези домейни ще се дропнат скоро или? Освен ако не ги платиш.

Привет група!

Създадох голям и подробен списък с над 1500 .bg домейна, с които разполагам в момента. В този списък включих информация от Ahrefs и Moz за техническите параметри на всеки домейн. Това е първоначална версия, в която следващата седмица сигурно ще добавя още няколко стотин домейна, за които все още не съм събрал информация.

Ако имате интерес, можете да разгледате списъка тук: [https://docs.google.com/spreadsheet...ouid=109906268757471250797&rtpof=true&sd=true]. Вътре можете да намерите:

1. Премиум домейни с ключови думи в различни сектори и ниши.
2. Добре индексирани и стари домейни с дългогодишна история.
3. Високите технически показатели като DA, DP, PA и значителен брой беклинкове.
4. Кратки три и четири буквени домейни.
5. Домейни на различни организации като посолства, неправителствени организации, учебни заведения и държавни институции.
6. Специализирани онлайн магазини, медийни сайтове и популярни блогове и форуми.

Всеки домейн започва от 500 лв. Домейните с ключови думи, висок авторитет, добър ранк, значителен брой беклинкове или добра индексация в Google са предмет на договаряне. При закупуване на няколко домейна предлагам пакетна цена.

Ако имате въпроси или желаете да обсъдим конкретен домейн по-подробно, не се колебайте да се свържете с мен.
За да не пиша всяка седмица нов пост, ще пиша в коментарите когато има нова версия.

Благодаря ви предварително за отделеното време!
С уважение,
Виктор Арсов
Виж как държавните магарета на хранилка се включиха

Много добра колекция 😇

Благодаря! Имам още около 1000, за които нямам пълна информация и затова не съм ги качил.

Готина колекция да, но в предвид новите мерки на Регистър.БГ да разбирам, че огромна част от тези домейни ще се дропнат скоро или? Освен ако не ги платиш.

Да, 90% от тях ще се освободят, но те така или иначе тези 90% нямат и голяма стойност.
В идните месеци ще се продадат и прехвърлят хубавите, а непродадените (но пак стойностни) ще се разпределят и запазят по един или друг начин.

Виж как държавните магарета на хранилка се включиха

Ти изчакай до началото на август. Имам инфо за над 100+ хиляди домейна и очаквам да имам достъп до около 5/6 000 .bg домейна.

Привет,
Увеличих списъка до над 2600 имена, с които разполагам в момента.

Последно редактирано:
Привет, група!
Искам да ви информирам, че значително увеличих и обнових списъка с домейни. Вече разполагам с над 3100 .bg домейна, за които съм събрал и допълнил ключова информация от Ahrefs и Moz.
Освен че са добавени още домейни, вече можете да сортирате списъка по азбучен ред, технически параметри като DA, DR, беклинкове, както и по дължина на домейна.
Можете да разгледате обновения списък тук:

Тази оферта да запазиш домейн без да го платиш мисля че съществува само в България.
Обаче платформата дето сте направили работи доста читаво щом набара къде що домейни има 🍺

От предният месец не промениха ли правилото да може да се резервира макс по 40 домейна? Иначе има някви читави домейни в списъка, може да се възползвам 🙂

макс по 40 домейна
Както казваше Китодар - виждал съм но няма :)
В момента имам над 6800 и не мога да смогна да добавя всички в списъка и да им дръпна информация.
В гугъл качвам само такива, за които съм изтеглил пълно инфо, иначе почти 7000 реда ексел е невъзможно да се прегледат и филтрират.
Ако нещо ти допадне пиши смело.

Привет, Виктор. Много скоро мога да си взема някои домейни, които предлагаш. Иначе лек съвет бих ти дал, в този екселски файл да оставиш контакт с теб, за да е по лесно. Тук темата се губи от време на време, а пък съм убеден, че доста хора са си буукмаркнали или изтеглили екселския файл. :)

Привет! Екселския файл го изоставих преди месец. Много е трудно и ненадеждно с него.
В момента вдигам платформа в която да може човек спокойно да си разглежда, филтрира и сортира.
Имам вече над 14 000 домейна и просто нямам нито времето нито възможността да поддържам тази информация в ексел.
Ако нещо ти допадне, пиши смело.

Добре, има ли някъде лист, от който може да се гледат наличните домейни, докато стане платформата готова?

Ако ми пратиш имейл, мога да дръпна от базата и да ти изпратя csv. Но предупреждавам! четенето на десетки хиляди редове в ексел си е мъка :)

Извинявай за въпроса, ако ти се стори глупав. Идеята ти е, ако някой иска да си купи какъвто и да е адекватно звучащ домейн на български, трябва да го купи от теб на двойна цена, а не от register.bg, или?

Извинявай за въпроса, ако ти се стори глупав. Идеята ти е, ако някой иска да си купи какъвто и да е адекватно звучащ домейн на български, трябва да го купи от теб на двойна цена, а не от register.bg, или?
Не, човека ги е хванал тези домейни (предполагам повечето от тях) изтекли и ги продава двойно или повече, защото имат история, линкове и прочие.

Горе