CTAH
Well-Known Member
От: Групови отстъпки от куриерски услуги на Eконт
Merci, това не го бях чел
Merci, това не го бях чел
Не съм виждал дрон на нещо различно от батерия. Какво значи колко ще изгори?колко ще изгори един дрон от Пловдив до Плевен?
Рапидо не са ефективни извън няколко големи града. Пример пример - пакет от София до Котел им отне 9 дни и доставката беше 7 лв за 1 кг пратка без наложен оплатеж. Не ми се мисли ако аз изпращам от Котел до Бяла Слатина да речем може да стигнат след 30на дни...Поискай оферта от Рапидо. Дъщерна фирма на Спиди. Спиди и Рапидо ползват под изпълнители като Европът или др., куриери. Това яко усложнява пратките при протокол на ниво реккамация.
Рапидо не са ефективни извън няколко големи града. Пример пример - пакет от София до Котел им отне 9 дни и доставката беше 7 лв за 1 кг пратка без наложен оплатеж. Не ми се мисли ако аз изпращам от Котел до Бяла Слатина да речем може да стигнат след 30на дни...
Европът, M&BM Express, ЛЕО Екпрес дори не става ясно на какво основание се наричат куриери.
Рапидо имат специални цени за Онлайн търговци. Все пак за София 2.40 лв е перфектна цена.
Отстъпката за клиента не може да е повече от 10% това е ...
Ще има ли групиране или не?
Speedy имат ли онлайн офис?
Пратките им от техен офис ли пак се пращат?