От: Гръцко гладно нема
Ще те помоля да си мериш малко приказките и да спазваш добрия тон! Цитираш единствения коментар:
"Дата От Относно Коментар
2011-01-04 08:13:18 webmaster test test"
В моите сайтове мога с дата и от 1011г. да направя всеки пост. Каквато и да е датата на публикацията, цитираш ми първо- ХУМОРИСТИЧЕН вестник, който през всичките 45г. комунизъм е бил издаван непрекъснато, даже в определени периоди го е издавала самата БКП. И второ- интервюто е към половин час- ти ми отговаряш след 5 минути. Дори не си си направил труда да чуеш какво казва човека, което типичен признак за както казваш: "Мозъчна недостатъчност из нета".
Повярвай ми, чух го, изгледах го и знаех какво ще каже. Възхвали славните Елини, били наследници на древна цивилизация имали самочувствие и говореше ала-бализми както един психолог, социолог, ДПС-ар би направил по принцип. Кажи за миналото на човека и политическата му обвързаност!
Цитирам:
ЛГ:"Ципрас показа, че Гърция е днешна Елада ..люлката на древната цивилизация"
ЛАРА:"Какъв е полезния ход от това, че показва, че е днешна Елада? Банките са все още затворени"
ЛГ:" Ама вижте ние българите сме свикнали да разсъждаваме в перспективи - от днес за утре, най-много до вдругиден"
А гърците щото, както виждаме, в мнооооооого голяма перспектива мислят
ЛАРА: "Ципрас вярва ли си, че може това да се случи дето обещава на гърците, да се опростят, да им се дава още?"
ГЛ: "Кое?" -
ТУк припаднах от смях!!!!!!!
ЛАРА:" БЕз никакви икономии, без нищо, ех така да ни опрсотят..."
ГЛ:"НЕ. Не. Той това не е обещавал въобще!" -
тук припаднах за втори път! и следващото му изречение е "Той го каза човека много ясно - Искам 30% опрощаване на дълга и 20г гратисен период."
Пълен дебил е този!!! едното изречение със следващото си противоречи...
ЛАРА: " Вие искате ли от вашите дългове 30% да се опростят и да имате 20 години гратисен период?"
ЛГ: "..АМи, зъ..." тук се почесва многозначително!
ЛГ:"Ами очевидно ЦИпрас има самочувствието да поиска това нещо... Защото се чувства наследник на древна Елада!
ХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХА
Иии после сменя темата към БОйко (
миналото на човека и политическата му обвързаност, отново!)! Значи.. по-тъпо интервю не бях слушал. Тоя чеп за зеле не става от него. Да си гледа Философията и цоциологията и да остави икономиката щото и без това няма какво да каже по нея освен "икономическите термини" - древна Елада и древна цивилизация...