blackout8
Well-Known Member
От: Гръцко гладно нема
Не отговори за комунизма, но явно ти харесва риториката:
Ще ме светнеш ли кога фалираха маляките и върнаха драхмата, че аз нещо съм пропуснал?!?
Няма как да фалира държава, която е bail-out-ват, други държави!
Ако маляките наистина фалираха и върнаха драхмата, точно описаното от мен ще се случи.
Спокойно ще го видим и това до година две - сега гърците си предадоха суверена на Брюксел както и банковия си суверен, ще почне една вълна от декапитализация и няма на кого да се сърдят и в един момент като ги изцицат ще ги захвърлят.
А в този целият процес всички в Гърция ще губят от стандарта си - имай търпение и всичко ще го видиш, не бързай да ми влизаш с бутонките по теми, които те вълнуват само от перспективата, че виждаш как имат добър живот сега и че ти харесва на почивка там. Трябва да проявиш и икономическа и финансова мисъл, но скоро време ще видиш и това проявление в гръцката икономика.
Знаеш ли, че Варуфакис има проверка от съда за държавна измама и нанесени щети на гръцката икономика от десетки милиарди евра?
Аааааа ше извиняваш ама ти предрече армагедон и то в най-кратко време! Аз ти казах, че дори да тръгне към фалит по аналогия с нас поне 20 години ше фалирва! Ама то е ясно, че тва нема как да стане. Интересно ми е с гръцките дцк каква ще е играта дали да си купим един вагон, като нема паре за остров...
Не отговори за комунизма, но явно ти харесва риториката:
Както и да е, blackout8, нали ги разбираш, дай предложения как можем да спечелим някой лев от гръцката глупост. Примерно, с оглед на предстоящата макроикономическа рамка - гърция фалира, ама си остава в еу, т.е няма граници, какви бизнес възможности се откриват за нас в бг?
Да изкупиш за начало имоти на килограм.
Да посредничиш за прехвърляне на бизнес от там тук.
И като се върне драхмата и жестоко падне да внасяш евтин зехтин. И да играеш къси драхми, та това е като цяло. Подценени активи да купуваш ама има и риск от радикализация така, че умната.
Като цяло това е Гърция произвежда само зехтин и туризъм
Ще ме светнеш ли кога фалираха маляките и върнаха драхмата, че аз нещо съм пропуснал?!?
Няма как да фалира държава, която е bail-out-ват, други държави!
Ако маляките наистина фалираха и върнаха драхмата, точно описаното от мен ще се случи.
Спокойно ще го видим и това до година две - сега гърците си предадоха суверена на Брюксел както и банковия си суверен, ще почне една вълна от декапитализация и няма на кого да се сърдят и в един момент като ги изцицат ще ги захвърлят.
А в този целият процес всички в Гърция ще губят от стандарта си - имай търпение и всичко ще го видиш, не бързай да ми влизаш с бутонките по теми, които те вълнуват само от перспективата, че виждаш как имат добър живот сега и че ти харесва на почивка там. Трябва да проявиш и икономическа и финансова мисъл, но скоро време ще видиш и това проявление в гръцката икономика.
Знаеш ли, че Варуфакис има проверка от съда за държавна измама и нанесени щети на гръцката икономика от десетки милиарди евра?