Re: От: Гугъл пусна Google Domains - домейн регистратор с покани
записали сме се чакаме ги
дали ще убият годади и другите големи регистратори
форума ползва гледам namesilo 8.99 с безплатно праивъси, аз лично ползвам internet.bs (компания с чиито персонал можеше да се разбереш човекшки поне преди продажбата - сега не ми се налагало да ползвам съпорт има и други бенефита) (пробвай това с годеди или друг голям)
Търся: Промо код за подновяване на .com в GoDaddy
а ако искаш булетпрууф домейни cnobin.com е любимеца на блекхет урдлд....
Г непопадат в нито една от тези категории освен това, всичко ти става под контрола на една фирма (едва ли го искаш) която навлиза на пазар който не разбира, а и цените са им по високи (не от дедито) ама от всички останали...
Единствено сеотата ще си пазаруват да видят има ли бууст (ама не ми се вярва)
А защо са несигурни
Те по едно време бях подели политика да ти е всички на един акаунт а аз имам различни за всичко, за личен меил за телефон, за адурдс.... и ми бяха затворили гмеил акаунта за андроид телефона ми по някаква неизестна причина
(а си бях купил ниид фор спиид да си го играя) акаунта беше ник+XX @ gmail и се наложи да им пиша от лайв акаунта ми които е само ник @ лайв и да им напиша че не ми пука за глупава поща понеже в лайв ми е без допълнителни неща, не ми пука и за глупавата им клауд синхронизация но ми пука за ниид фор спиида който съм си го купил и искам да си го играя и че ако не ми отключат акаунта ще сия сваля от блек маркета и повече нищо няма да си купувам от тях... (и ми го отключиха)
Веднъж и аурдс акаунта ме заплашиха че ще ми закрият преди много години ама го движих по ръба...
това не мога да си го позволя заради някаква простотия да си рискувам домейните така прекалено несигурни са като регистратор с тази си политика да затварят акаунти от нищото какво става ако ти локант пощата за нещо ...